Slank med Zumba

Zumba er mere end ren livsglæde. Hvis du virkelig giver den gas kan du forbrænde op til 600 kalorier på en time!

Lær Zumba-trinene og dans maven flad!

Du får en flad mave

De mange svingende hofte- og vibrationsbevægelser, der indgår i en Zumba-time, aktiverer de indre mavemuskler og spænder dem op. Mave- og lændemuskler trænes dermed eff ektivt. Det er de muskler, som udgør vores korsetmuskler.

Jo stærkere disse korsetmuskler er, des bedre kropsholdning får du, og jo bedre er din indre muskulatur til at holde maven pænt på plads. Ben og balder bliver dog også styrket.

Du forbrænder fedt

Du vil på en time forbrænde mellem 400 og 600 kcal, hvis du vel at mærke kan følge med i instruktørens koreografi og ikke står stille og måber det meste af tiden.

Hvis du ikke slår dig løs til timen eller har svært ved at fange trinene, så skal du regne med, at din forbrænding er væsentlig lavere (200-300 kcal). Øv dig i nogle af trinene på næste side, så du får det grundlæggende på plads.

Du træner din kondition

Zumba er god konditionstræning, hvis du giver den gas, og hvis instruktøren sørger for, at timen via den rigtige koreografi sparker pulsen op. Der skal gerne være intervaller med høj puls.

Eftersom instruktøren selv bestemmer, hvad der skal danses, kan du dog sagtens opleve, at timen bliver mere præget af sensuelle bevægelser, som foregår i et langsommere tempo. Vælg Zumba-time efter dit behov.