Kom i form med intervaller

Få træningen klaret på et kvarter uden at gå på kompromis med din sundhed. Prøv vores tre effektive cardioboosts, som er overstået på ingen tid og nemt kan passes ind i hverdagen.

Kom i topform på få minutter.

Effektiv træning

15 minutters træning. Det kan alle finde tid til, og mere behøver du ikke for at give din sundhed og kondition et stort los i den rigtige retning. Hemmeligheden ligger i intensiteten, som skal fyres helt op. Derop, hvor du aldrig kommer i løbet af et almindeligt træningspas. Når du presser kroppen til det yderste, bliver der frigjort et hav af sunde hormoner i din krop, som er rent guf for dit helbred. ## 3 effektive cardioboosts

Uanset om du foretrækker at løbe, cykle, svømme eller noget helt fjerde, får din sundhed og form et boost med disse højintense intervalprogrammer, hvis du blot laver dem tre gange om ugen.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background