Læs også

Kvinde, der går

Gå dig slank

Gå en tur og slip ud af stress-spiralen

Tøm ikke dine batterier endnu mere for energi med sveddryppende løbeture og tung styrketræning når du er stresset. Du skal i virkeligheden gøre det stik modsatte: Gå en tur!

5. november 2015 af I FORM

Når jobbet bliver krævende, de ubesvarede mails hober sig op i din indbakke, og familien har brug for din fulde opmærksomhed, så kan det ende med stress!

Der er stor forskel på at have travlt og være stresset. Hvad er du? Tag vores stress test og få svaret.

Men i stedet for at give den gas i fitnesscentret skal du bare gå en tur.

Dette simple råd er nemlig det, der bremser dit stressspiral og får dig tilbage på sporet. En rolig gåtur i skoven eller langs stranden tømmer hovedet og giver dig ny energi.

Gåturen er dit bedste våben mod stress

Hvis de ulæste mails hober sig op i din indbakke, og du har svært ved at overskue de daglige gøremål, skal du lægge pligterne til side, smide en jakke på og gå en tur. Når du går, reduceres mængden af stresshormonet kortisol i dit blod nemlig, og du vil opleve, at du får mere energi og bliver mindre bekymret.

Gåturen er dog ikke kun gavnlig for dig, der allerede er ramt af stress. De hormoner, der produceres under gang, er nemlig også med til at forebygge, at du rent faktisk bliver stresset. Så det er bare om at komme afsted!

Du skal naturligvis være klædt godt på til din gåtur, og her er en fiberjakke oplagt. Den lette jakke er perfekt i forårs- og efterårsmånederne, men fylder så lidt, at du også kan bruge den som et ekstra lag under din regn- eller vindjakke. LIGE NU får du en fiberjakke + 4 numre af I FORM for kun 149 kr. + 49,50 i porto (i alt 198,50).


Den jakke skal jeg dælme ha’ - vis mig tilbuddet!

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler