Lav dip selv: Pesto, mynteskyr og hummus

5 minutter

Lækre dips til tilbehør, snacks eller bare som et lille mellemmåltid med grøntsagstave og kiks.

Lav dip selv: Pesto, mynteskyr og hummus

Lækre dips til tilbehør, snacks eller bare som et lille mellemmåltid med grøntsagstave og kiks.

Pesto

5 minutter
Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 1 bundt urter, fx basilikum
  • 1 dl ristede pinjekerner
  • 250 g spinat
  • 1 fed hvidløg
  • 2 dl rapsolie
  • saft og skal af en citron.

Sådan gør du

  • Blend basilikum og pinjekerner.
  • Tilsæt spinat og hvidløg.
  • Blend igen, og tilsæt olie.
  • Smag til med salt og peber samt saft og skal af citron.

Hummus

5 minutter
Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 400 g tørrede kikærter (sættes i blød i koldt vand natten over)
  • 2 spsk. hakket ingefær
  • 2 tsk. spidskommen
  • 1 finthakket chili
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • saft af 1 citron
  • ½ dl rapsolie
  • 1 spsk. tahin

Sådan gør du

  • Hæld vandet fra kikærterne. Kog dem som anvist på posen.
  • Blend de kogte ærter. Tilsæt resten, blend, og smag til med salt og peber.