Sunde opskrifter Lav dip se... Lav dip selv: Pesto, mynteskyr og hummus 5 minutter Lækre dips til tilbehør, snacks eller bare som et lille mellemmåltid med grøntsagstave og kiks. Af Christian Bitz 2. januar 2012 Lav dip selv: Pesto, mynteskyr og hummus Lækre dips til tilbehør, snacks eller bare som et lille mellemmåltid med grøntsagstave og kiks. Pesto 5 minutter Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 1 bundt urter, fx basilikum 1 dl ristede pinjekerner 250 g spinat 1 fed hvidløg 2 dl rapsolie saft og skal af en citron. Sådan gør du Blend basilikum og pinjekerner. Tilsæt spinat og hvidløg. Blend igen, og tilsæt olie. Smag til med salt og peber samt saft og skal af citron. Hummus 5 minutter Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 400 g tørrede kikærter (sættes i blød i koldt vand natten over) 2 spsk. hakket ingefær 2 tsk. spidskommen 1 finthakket chili 1 fed finthakket hvidløg saft af 1 citron ½ dl rapsolie 1 spsk. tahin Sådan gør du Hæld vandet fra kikærterne. Kog dem som anvist på posen. Blend de kogte ærter. Tilsæt resten, blend, og smag til med salt og peber.