Fra: "Verdens bedste kur" af Christian Bitz og Arne Astrup.

Lav dip selv: Pesto, mynteskyr og hummus

Med "Verdens bedste kur" står Christian Bitz og Arne Astrup bag denne opskrift, som både mætter og slanker.

3. januar 2012 af I FORM

Lækre dips til tilbehør, snacks eller bare som et lille mellemmåltid med grøntsagstave og kiks.

Er du abonnent? Download kostplanen til de første 2 uger her!


Opskrift: Verdens bedste kur

Pesto

1 bundt urter, fx basilikum
1 dl ristede pinjekerner
250 g spinat
1 fed hvidløg
2 dl rapsolie
saft og skal af en citron.


  • Blend basilikum og pinjekerner.
  • Tilsæt spinat og hvidløg.
  • Blend igen, og tilsæt olie.
  • Smag til med salt og peber samt saft og skal af citron.


Mynteskyr

2 dl skyr
saft og skal fra 1 lime
finthakket mynte
salt og peber.


  • Bland skyr og mynte, krydr med salt og peber.
  • Tilsæt limesaft og skal.


Hummus

400 g tørrede kikærter (sættes i blød i koldt vand natten over)
2 spsk. hakket ingefær
2 tsk. spidskommen
1 finthakket chili
1 fed finthakket hvidløg
saft af 1 citron
½ dl rapsolie
1 spsk. tahin.


  • Hæld vandet fra kikærterne. Kog dem som anvist på posen.
  • Blend de kogte ærter. Tilsæt resten, blend, og smag til med salt og peber.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler