Fra: "Verdens bedste kur" af Christian Bitz og Arne Astrup.

Lav dip selv: Pesto, mynteskyr og hummus

Med "Verdens bedste kur" står Christian Bitz og Arne Astrup bag denne opskrift, som både mætter og slanker.

3. januar 2012 af I FORM-redaktionen

Lav dip selv: Pesto, mynteskyr og hummus 

Lækre dips til tilbehør, snacks eller bare som et lille mellemmåltid med grøntsagstave og kiks.

Pesto

2 personer

TIDSFORBRUG

Tid i alt: 5 minutter

INGREDIENSER

1 bundt urter, fx basilikum

1 dl ristede pinjekerner

250 g spinat

1 fed hvidløg

2 dl rapsolie

saft og skal af en citron.

Sådan gør du

  • Blend basilikum og pinjekerner.
  • Tilsæt spinat og hvidløg.
  • Blend igen, og tilsæt olie.
  • Smag til med salt og peber samt saft og skal af citron.

Hummus

2 personer

TIDSFORBRUG

Tid i alt: 5 minutter

INGREDIENSER

400 g tørrede kikærter (sættes i blød i koldt vand natten over)

2 spsk. hakket ingefær

2 tsk. spidskommen

1 finthakket chili

1 fed finthakket hvidløg

saft af 1 citron

½ dl rapsolie

1 spsk. tahin

Sådan gør du

  • Hæld vandet fra kikærterne. Kog dem som anvist på posen.
  • Blend de kogte ærter. Tilsæt resten, blend, og smag til med salt og peber.

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: