Spidskålssalat med klementin og agurk

20 minutter
268 kcal

Lav sprød spidskålssalat med klementin og agurk som let mellemmåltid. Læs med her og find ud af hvordan.

Foto: Miklos Szabo

Spidskålssalat med klementin og agurk

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 150 g fintsnittet spidskål: grøn eller lilla – hvidkål eller kinakål
  • 2 stængel bladselleri
  • 2 agurk
  • 2 klementin
  • 4 halve valnøddekerner*
  • 2 spsk. lyse sesamfrø
  • 2 spsk. valnøddeolie
  • 2 tsk. agavesirup
  • havsalt

Sådan gør du

  • Anret kålen med fine skiver af bladselleri, agurk skåret (på mandolinjern) på langs samt både af klementin.

  • Skær valnødder groft. Varm olien op på en lille slip-let-pande, kom valnødder og sesam ved og steg det let gyldent i ganske kort tid. Kom sirup og et nip salt ved og læg det til afkøling på et stykke bagepapir.

  • Top salaten med crunch.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background