Foto: Miklos Szabo

Spidskålssalat med klementin og agurk

Lav sprød spidskålssalat med klementin og agurk som let mellemmåltid. Læs med her og find ud af hvordan.

2. december 2015 af Anne Larsen

Spidskålssalat med klementin og agurk

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 5 minutter

Tid i alt: 20 minutter

INGREDIENSER

75 g fintsnittet spidskål: grøn eller lilla – hvidkål eller kinakål

1 stængel bladselleri

1⁄2 agurk

1 klementin

2 halve valnøddekerner*

1 spsk. lyse sesamfrø

1 spsk. valnøddeolie

1 tsk. agavesirup

havsalt

  • Anret kålen med fine skiver af bladselleri, agurk skåret (på mandolinjern) på langs samt både af klementin.
  • Skær valnødder groft. Varm olien op på en lille slip-let-pande, kom valnødder og sesam ved og steg det let gyldent i ganske kort tid. Kom sirup og et nip salt ved og læg det til afkøling på et stykke bagepapir.
  • Top salaten med crunch.

næringsindhold pr. person

Energi: 268 kcal

Protein: 5,9 g

Fedt: 20,2 g

Kulhydrat: 19,1 g

Kostfibre: 5,3 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: