Spidskålssalat med klementin og agurk

20 minutter
268 kcal

Lav sprød spidskålssalat med klementin og agurk som let mellemmåltid. Læs med her og find ud af hvordan.

Foto: Miklos Szabo

Spidskålssalat med klementin og agurk

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 150 g fintsnittet spidskål: grøn eller lilla – hvidkål eller kinakål
  • 2 stængel bladselleri
  • 2 agurk
  • 2 klementin
  • 4 halve valnøddekerner*
  • 2 spsk. lyse sesamfrø
  • 2 spsk. valnøddeolie
  • 2 tsk. agavesirup
  • havsalt

Sådan gør du

  • Anret kålen med fine skiver af bladselleri, agurk skåret (på mandolinjern) på langs samt både af klementin.

  • Skær valnødder groft. Varm olien op på en lille slip-let-pande, kom valnødder og sesam ved og steg det let gyldent i ganske kort tid. Kom sirup og et nip salt ved og læg det til afkøling på et stykke bagepapir.

  • Top salaten med crunch.