Spidskålssalat med klementin og agurk

20 minutter
268 kcal

Lav sprød spidskålssalat med klementin og agurk som let mellemmåltid. Læs med her og find ud af hvordan.

Foto: Miklos Szabo

Spidskålssalat med klementin og agurk

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 150 g fintsnittet spidskål: grøn eller lilla – hvidkål eller kinakål
  • 2 stængel bladselleri
  • 2 agurk
  • 2 klementin
  • 4 halve valnøddekerner*
  • 2 spsk. lyse sesamfrø
  • 2 spsk. valnøddeolie
  • 2 tsk. agavesirup
  • havsalt

Sådan gør du

  • Anret kålen med fine skiver af bladselleri, agurk skåret (på mandolinjern) på langs samt både af klementin.

  • Skær valnødder groft. Varm olien op på en lille slip-let-pande, kom valnødder og sesam ved og steg det let gyldent i ganske kort tid. Kom sirup og et nip salt ved og læg det til afkøling på et stykke bagepapir.

  • Top salaten med crunch.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background