Chokolademousse med avocado

20 minutter
396,5 kcal

Guf løs af denne silkebløde chokolademousse med avocado og bagte hasselnødder, der giver smag af nutella.

Du kan roligt tage en ekstra portion dessert...

Chokolademousse

2 personer

1 stor avocado
3 friske dadler (husk at tage stenene ud)
20 g hasselnødder
20 g mørk chokolade, 70 %
1 økolime (saft og skal)
¼ dl sojamælk
2 spsk. kakaopulver
1 tsk. vaniljepulver
1/6 tsk. stevia
En håndfuld frisk mynte

Pynt

Frisk mynte og hasselnødder

Sådan gør du

  • Bred hasselnødderne ud på en bageplade, og bag dem i ovnen ved 175 grader i 15 min.
  • Kom alle ingredienserne i en blender, og blend det sammen til en silkeblød konsistens; det tager ca. et par minutter.
  • Hvis du synes, smagen er let bitter, så tilsæt lidt mere vaniljepulver og stevia.

Chokolademousse

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 1 stor avocado
  • 3 friske dadler (husk at tage stenene ud)
  • 20 g hasselnødder
  • 20 g mørk chokolade, 70 %
  • 1 økolime (saft og skal)
  • ¼ dl sojamælk
  • 2 spsk. kakaopulver
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 1 tsk. stevia
  • 1 håndfuld frisk mynte

Pynt

  • Frisk mynte og hasselnødder

Sådan gør du

  • Bred hasselnødderne ud på en bageplade, og bag dem i ovnen ved 175 grader i 15 min.

  • Kom alle ingredienserne i en blender, og blend det sammen til en silkeblød konsistens; det tager ca. et par minutter.

  • Hvis du synes, smagen er let bitter, så tilsæt lidt mere vaniljepulver og stevia.