Raw barer med kakao

15 minutter
212 kcal

Barer sødet med dadler i stedet for hvidt sukker og så indeholder de ikke ingredienser, du ikke kan købe i et normal supermarked.

Raw barer

RAW BARER – Du får masser af magnesium i de her barer. Magnesium er kendt for bl.a. at kunne modvirke muskelkramper.

© wichmann+bendtsen

Raw barer med kakao

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 66 g dadler
  • 33 g frø og kerner
  • 10 g tørrede bær
  • ⅓ spsk. kakao (evt. raw)

Sådan gør du

  • Udsten dadlerne, og blend dem i en foodprocessor.
  • Rør sammen med de øvrige ingredienser, til du har en jævn masse.
  • Fordel i en form (ca. 20 x 20 cm).
  • Sæt formen i fryseren i en time. Skær ud i 12 barer. Opbevar i fryseren, hvor de kan holde sig i ca. to måneder.
  • Tag barerne ud 15 min. før servering. De kan holde sig ca. en uge i køleskabet.

TIP Hvis du rister frø og kerner, bliver smagen mere dyb. Sørg dog for ikke at brænde dem på, for så kommer de til at smage bittert.