Sunde opskrifter Sunde snacks Choko-rugb... Choko-rugboller med lakridsøl og hakkede mandler 100 minutter 304 kcal Skøn sundhedssymfoni med chokolade og mandler forklædt som rugbolle! Af I FORM-redaktionen 24. november 2013 Choko-rugboller med lakridsøl og hakkede mandler Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 stk. ¼ dl vand ¼ dl lakridsøl 2¾ g økologisk gær ¼ spsk. maltsirup ¼ spsk. koldpresset rapsolie 11 g rugperler 5½ g sesamfrø 5½ g hørfrø 5½ g solsikkekerner 5½ g græskarkerner 33 g ølandshvede 33 g fint rugmel ¼ spsk. havsalt 18 g 70 % hakket chokolade 33 g hakkede mandler Sådan gør du Tænd ovnen på 175 grader. Bland vand og øl, og opløs gæren heri. Tilsæt maltsirup og rapsolie. Kom rugperler, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner og græskarkerner i. Tilsæt mel og salt sammen med den grofthakkede chokolade. Lad dejen hvile lunt med et fugtigt klæde over i en time. Smut mandlerne, og hak dem. Form boller, vend dem i mandlerne, og tryk dem flade. Bag dem ved 175 grader i 40 minutter – først 20 minutter uden varmluft og så 20 minutter med. Vild med mandler? Det er vi også. Men hvor mange mandler må man egentlig spise dagligt? Få svaret her. MandlerChokolade