After dinner

1 time
232 kcal

En himmerigsmundfuld af pebermyntecreme og chokolade, som du ikke behøver at gemme til efter aftensmaden.

Hjemmelavet after eight

After dinner

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

Creme:

  • 32 g cashewnødder
  • ½ spsk. kokosolie
  • 2 dråber pebermynteekstrakt
  • ¼ dl mandelmælk
  • ½ spsk. agavesirup

Overtræk:

  • 40 g mørk chokolade

Sådan gør du

Læg cashewnødder i blød i vand i min. 30 minutter før brug.

Hæld vandet fra, og kom nødderne op i en blender sammen med alle de andre ingredienser på nær den mørke chokolade. Blend det til en cremet konsistens (kræver en god blender!).

Smelt chokoladen.

Find 10 silikoneforme, og kom et tyndt lag chokolade i bunden.

Læg så formene i fryseren, så det kan stivne.

Kom derefter creme i, læg dem i fryseren igen i 15 minutter, og kom så til sidst et lag chokolade på toppen og på siderne.

Læg dem i fryseren igen, og lad dem stivne.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background