Hjemmelavet after eight

After dinner

En himmerigsmundfuld af pebermyntecreme og chokolade, som du ikke behøver at gemme til efter aftensmaden.

1. februar 2016 af Michelle Kristensen

After dinner

10 stk.

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 45 minutter

Tilberedningstid: 15 minutter

Tid i alt: 1 time

INGREDIENSER

Creme:

160 g cashewnødder

2 spsk. kokosolie

10 dråber pebermynteekstrakt

1 dl mandelmælk

3 spsk. agavesirup

Overtræk:

200 g mørk chokolade

Læg cashewnødder i blød i vand i min. 30 minutter før brug.
Hæld vandet fra, og kom nødderne op i en blender sammen med alle de andre ingredienser på nær den mørke chokolade. Blend det til en cremet konsistens (kræver en god blender!).
Smelt chokoladen.
Find 10 silikoneforme, og kom et tyndt lag chokolade i bunden.
Læg så formene i fryseren, så det kan stivne.
Kom derefter creme i, læg dem i fryseren igen i 15 minutter, og kom så til sidst et lag chokolade på toppen og på siderne.
Læg dem i fryseren igen, og lad dem stivne.

næringsindhold pr. person

Energi: 232 kcal

Protein: 4,4 g

Fedt: 19,1 g

Kulhydrat: 11 g

Kostfibre: 1,1 g

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: