Hindbærsmoothie med æble og lakrids

Lækkert mellemmåltid med hindbær og lakrids, hvis du er på farten. Den skal blot stå på køl og rystes, lige før du drikker den.

21. august 2014 af I FORM

1 person

1 dl A38, 0,5 %
1 dl skyr
1 dl ufiltreret æblemost
½ dl vand
100 g hindbær
2 tsk. raw lakridspulver
3 isterninger
1 spsk. citronsaft
Evt. pynt: ¼ tsk. blåbær- eller acaipulver og enten rød skovsyre, mynte eller citronmelisse


  • Blend alle ingredienserne med 3 isterninger.
  • Hæld smoothien på et koldt glas (der enten har stået i køleskabet en time eller i fryseren i 5 minutter).
  • Anret evt. med bærpulver og lidt krydderurt.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler