Rødbedecocktail

Kold shot med æble, appelsin, grape og ingefær.

3. december 2010 af I FORM

2 personer

2 dl rødbedejuice
1 dl ufiltreret æblemost
1 tynd skive ubehandlet rød appelsin
1 tynd skive ubehandlet rosa grape
Fine stave af en lille ingefærknold
Evt. 2 citrongræs som “rørepinde”


Sådan gør du

Bland rødbedejuice og æblemost, og hæld det på glas. Skær små trekanter af citrusfrugterne og kom dem i rødbede-æblemostblandingen sammen med ingefærstave. Lad det trække i 10 minutter, før du serverer.

Tips

Rødbedejuicen kan du enten lave selv i en saftpresser eller købe færdig i helsekostforretninger.

Bonus
Drikken er rig på antocyaniner og carotener.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler