Sunde opskrifter Protein- o... Protein- og fiberrig pizza 110 minutter 1762 kcal Kalorierne kommer du ikke udenom, men med denne pizza får du til gengæld masser af fibre og protein med i købet. Perfekt efter træning. Af Anders Kamark 16. januar 2019 FIBERRIG PIZZA – med kyllingestrimler, sojabønner, majs og revet mozzarella. © Thomas Dahl Hjemmelavet pizza med kylling og sojabønner Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 hel pizza Fuldkornspizzabund 20 g gær 2 dl vand 2 tsk. havsalt 1 tsk. sukker 350 g fuldkornsmel 150 g hvedemel 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie Tomatsovs 4 dl hakkede dåsetomater 2 tsk. paprika 2 spsk. tørret provencekrydderi 2 tsk. havsalt 1 tsk. sort peber, friskkværnet Fyld 200 g revet mozzarella 100 g majs 100 g fintsnittede løg 100 g kogte sojabønner 300 g kyllingefilet Frisk oregano Sådan gør du Fuldkornspizzabund: Bland vand med gær, sukker og olivenolie. Bland mel i, når gæren er opløst. Ælt dejen godt, til den er glat og smidig, ca. 10 min. Tilsæt salt, og ælt dejen i yderligere 2-3 min. Lad dejen hæve i 1 time, og rul den derefter ud til en fin pizzabund, ca. 2-3 mm tykkelse. Tomatsovs: Blend alle ingredienserne i en blender eller med en stavblender, til sovsen er uden alt for store klumper. Fyld og bagning: Fordel tomatsovsen i et jævnt lag på din pizzabund. Fordel derefter 4/5 af osten oven på tomatsovsen og derefter majs, løg og sojabønner. Skær kyllingefileten i tynde strimler, og fordel den øverst og til sidst det sidste af osten. Bag pizzaen midt i en 225 grader forvarmet ovn (gerne i en bradepande med huller i) i 15-20 min. Har du en pizzasten, er det at foretrække. Pynt den færdigbagte pizza med frisk oregano. PizzaKylling