Paprika-kylling i fad

50 minutter
448 kcal

Skru ned for opvasken og saml maden i ét fad. Her får du opskriften på velsmagende paprika-kylling i fad, som er klar på under en time. Velbekomme!

Paprika-kylling i fad

ER DU TIL SPICY MAD? Retten smager også rigtigt godt med frisk eller stødt chili.

© wichmann+bendtsen

Paprika-kylling i fad

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 kyllingebrystfileter
  • 150 g rodfrugter
  • 1 rødløg
  • 125 g rosenkål
  • ¼ dl hasselnødder
  • 1 dl perlespelt
  • 2 dl kyllingebouillon
  • ¼ tsk. tørret rosmarin
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • Krydderurter, fx rosmarin og timian

Marinade:

  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ spsk. akaciehonning
  • ½ spsk. paprika
  • ½ tsk. stødt spidskommen
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan laver du paprika-kylling i fad

  • Varm ovnen op til 200 gr.
  • Pisk alle ingredienserne til marinaden sammen, og vend kyllingebrysterne heri.

  • Snit rodfrugter, løg og rosenkål i mundrette bidder, og hak nødderne groft.

  • Fordél perlespelt i et ovnfast fad, hæld bouillon ud over, så perlespelten er dækket, og top med de snittede grøntsager og nødderne. Drys med rosmarin, salt og peber.
  • Steg den marinerede kylling i 2-3 minutter på hver side, til den har taget farve. Placér derefter kyllingen i fadet. Drys med grofthakkede krydderurter, og bag det hele i 35 min.