Paprika-kylling i fad

50 minutter
448 kcal

Skru ned for opvasken og saml maden i ét fad. Her får du opskriften på velsmagende paprika-kylling i fad, som er klar på under en time. Velbekomme!

Paprika-kylling i fad

ER DU TIL SPICY MAD? Retten smager også rigtigt godt med frisk eller stødt chili.

© wichmann+bendtsen

Paprika-kylling i fad

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 kyllingebrystfileter
  • 150 g rodfrugter
  • 1 rødløg
  • 125 g rosenkål
  • ¼ dl hasselnødder
  • 1 dl perlespelt
  • 2 dl kyllingebouillon
  • ¼ tsk. tørret rosmarin
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • Krydderurter, fx rosmarin og timian

Marinade:

  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ spsk. akaciehonning
  • ½ spsk. paprika
  • ½ tsk. stødt spidskommen
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan laver du paprika-kylling i fad

  • Varm ovnen op til 200 gr.
  • Pisk alle ingredienserne til marinaden sammen, og vend kyllingebrysterne heri.
  • Snit rodfrugter, løg og rosenkål i mundrette bidder, og hak nødderne groft.
  • Fordél perlespelt i et ovnfast fad, hæld bouillon ud over, så perlespelten er dækket, og top med de snittede grøntsager og nødderne. Drys med rosmarin, salt og peber.
  • Steg den marinerede kylling i 2-3 minutter på hver side, til den har taget farve. Placér derefter kyllingen i fadet. Drys med grofthakkede krydderurter, og bag det hele i 35 min.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background