Keto-pandekager med hindbærskum

15 minutter
404 kcal

Keto-venlige pandekager, der smager som at tage en bid af skyerne. Mums!

Keto-pandekager med hindbærskum

LUNE KETO-PANDEKAGER – superlækre til både morgenmad, brunch og dessert. Og så er pandekagerne både sukkerfrie, glutenfrie og low carb.

© wichmann+bendtsen

Keto-pandekager med hindbærskum

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer / 8 stk.

  • 2 æg
  • ⅓ dl hytteost
  • 30 g mandelmel
  • ½ spsk. pulveriserede loppefrøskaller
  • 1 spsk. Sukrin eller Birkesød
  • ½ nip havsalt
  • ½ tsk. bagepulver
  • ½ tsk. vaniljekorn
  • Smør til stegning

Hindbærskum:

  • ½ dl piskefløde
  • 1 spsk. Sukrin eller Birkesød
  • 5 friske hindbær
  • Lidt friske bær, fx hindbær og blåbær

Sådan gør du

  • Del æggene i blommer og hvider i hver deres skål.
  • Blend blommerne med hytteost, og bland med mandelmel, loppefrøskaller, bagepulver, Sukrin, salt og vanilje.
  • Pisk æggehviderne stive, og vend dem forsigtigt i blandingen med en dejskraber.
  • Steg pandekagerne i smør. Brug ca. 2 spsk. dej til hver pandekage.
  • Pisk fløde og Sukrin let sammen.
  • Mos hindbær, og vend i.
  • Servér pandekagerne med skum og evt. en smule friske bær på toppen.

TIP! Varm evt. ovnen op til 150 gr., og hold de første pandekager lune derinde, mens du laver de sidste.