Sunde opskrifter Pandekager Keto-pande... Keto-pandekager med hindbærskum 15 minutter 404 kcal Keto-venlige pandekager, der smager som at tage en bid af skyerne. Mums! Af Maria Christensen 11. januar 2022 LUNE KETO-PANDEKAGER – superlækre til både morgenmad, brunch og dessert. Og så er pandekagerne både sukkerfrie, glutenfrie og low carb. © wichmann+bendtsen Keto-pandekager med hindbærskum Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer / 8 stk. 2 æg ⅓ dl hytteost 30 g mandelmel ½ spsk. pulveriserede loppefrøskaller 1 spsk. Sukrin eller Birkesød ½ nip havsalt ½ tsk. bagepulver ½ tsk. vaniljekorn Smør til stegning Hindbærskum: ½ dl piskefløde 1 spsk. Sukrin eller Birkesød 5 friske hindbær Lidt friske bær, fx hindbær og blåbær Sådan gør du Del æggene i blommer og hvider i hver deres skål. Blend blommerne med hytteost, og bland med mandelmel, loppefrøskaller, bagepulver, Sukrin, salt og vanilje. Pisk æggehviderne stive, og vend dem forsigtigt i blandingen med en dejskraber. Steg pandekagerne i smør. Brug ca. 2 spsk. dej til hver pandekage. Pisk fløde og Sukrin let sammen. Mos hindbær, og vend i. Servér pandekagerne med skum og evt. en smule friske bær på toppen. TIP! Varm evt. ovnen op til 150 gr., og hold de første pandekager lune derinde, mens du laver de sidste. HindbærGlutenfriLow carb