Iskaffe med kanel og vanilje

Lækker kold kaffe på de varme dage. Kanel og letmælk i denne iskaffe holder dit blodsukker stabilt.

20. juni 2016 af I FORM

Sådan gør du

  • Lav et espressoshot, og lad det køle af.
  • Blend espressoen med 5 isterninger, 1½ dl letmælk, ¼ tsk. stevia og ¼ tsk. vanilje.
  • Drys din iskaffe med ½ tsk. kanel.

Hvor meget ved du egentlig om kanel? Bliv klog på krydderiet her

Derfor er den sund

Kanel og letmælk i denne iskaffe holder dit blodsukker stabilt, og samtidig sørger mælken for at mætte godt.

Du sparer rigtig mange kalorier ved at bytte sukkeret ud med stevia, så det er en af de mere vægtvenlige iskaffer.

LÆS OGSÅ: Sådan påvirker Stevia din krop og dit helbred 

Vild med iskaffe? Prøv også denne lækre variant med banan

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: