Sunde opskrifter Iskaffe me... Iskaffe med kanel og vanilje 5 minutter Lækker kold kaffe på de varme dage. Kanel og letmælk i denne iskaffe holder dit blodsukker stabilt. Af I FORM-redaktionen 19. juni 2016 Sådan laver du iskaffe med kanel og vanilje Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 person 2 espressoshot 10 isterninger 3 dl letmælk ½ tsk. stevia ½ tsk. vanilje 1 tsk. kanel Sådan gør du Lav et espressoshot, og lad det køle af. Blend espressoen med 5 isterninger, 1½ dl letmælk, ¼ tsk. stevia og ¼ tsk. vanilje. Drys din iskaffe med ½ tsk. kanel. Læs mere om kaffe her. Vild med iskaffe? Prøv også denne lækre variant med banan Oplever du at noget af vores indhold er blokeret, kan det skyldes dine cookieindstillinger. Du kan ændre dine indstillinger her KanelKaffe