Sunde opskrifter Morgenmad Yoghurt me... Yoghurt med frugt og hjemmelavet granola 40 minutter 212 kcal Yoghurt med frugt er altid godt til morgenmad, men med en hjemmelavet granola hæver du lige overliggeren. Af Irene Brøndum 28. juli 2022 KNAS KNAS! En sprød, hjemmelavet granola gør lige lidt ekstra for din sædvanlige morgenyoghurt med frisk frugt. © wichmann+bendtsen Yoghurt med frugt og hjemmelavet granola Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 person / 1 stort glas Hjemmelavet granola: 2 æggehvide 6 spsk. blødt smør 2 tsk. vaniljepulver 2 knsp. havsalt 6 spsk. akaciehonning 8 dl havregryn 2 dl afskallede hasselnødder 2 dl hakkede dadler Til anretning: 4 skiv. melon 10 vindruer 3 dl yoghurt naturel eller skyr 4 spsk. granola Sådan gør du Varm ovnen op til 125 gr. varmluft. Pisk æggehviden luftig. Tilsæt smør, vanilje og salt, og rør rundt. Kom herefter de øvrige ingredienser i, og bland det hele godt sammen. Fordel granolablandingen på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag i 15 min. Vend rundt, og bag i yderligere 15 min., til granolaen er gylden og godt sprød. Skær melon i skiver, og halvér druerne. Anret yoghurten med melon, druer og et par skefulde sprød granola. Opbevar resten af granolaen i et glas med tætsluttende låg. Granolaen skal være helt kold, før du hælder den på glas. TIP! Granolaen smager også ret så godt på koldskål. YoghurtMysli