Frugtsalat med myslicrunch

Brunch: Frugtsalat med tyk vaniljeyoghurt og myslicrunch med kanel og abrikoser.

31. maj 2011 af I FORM

4 x brunch-opskrifter


Ingredienser - 4 personer

1 appelsin
1 æble
100 g blandede bær fra frost


Vaniljeyoghurt

2 dl tyk tyrkisk eller græsk yoghurt
Kornene af ½ vaniljestang

Myslicrunch

75 g grovvalsede havregryn
40 g grofthakkede mandler
1 spsk. stødt kanel
50 g grofthakkede abrikoser
1 tsk. nøddeolie
1-2 spsk. klar honning

Tilberedning

  • Skær frugten i mundrette stykker, og fordel den i 4 glas (kan gøres aftenen før).
  • Rør yoghurten med vanilje, og stil den på køl, til den skal over frugten.
  • Kog honning og havregryn sammen i en gryde, tilsæt olie og mandler, og lad det nå et svagt karamelliseringspunkt.
  • Når det er let ristet, slukkes der for blusset, og kanel og abrikoser vendes i.
  • Hæld massen ud på en bagepapirbeklædt plade, og tør den i ovnen ved 180 grader i 15-20 minutter.
  • Anret frugtsalaten med et par skefulde yoghurt, og top med crunchblandingen.
  • Er der crunch i overskud, kan du opbevare det i et glas med tætsluttende låg.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler