Sunde opskrifter Morgenmad Frugtsalat... Frugtsalat med myslicrunch 40 minutter Brunch: Frugtsalat med tyk vaniljeyoghurt og myslicrunch med kanel og abrikoser. Af I FORM-redaktionen 30. maj 2011 Frugtsalat med myslicrunch Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer ½ appelsin ½ æble 50 g blandede bær fra frost Vaniljeyoghurt 1 dl tyk tyrkisk eller græsk yoghurt Kornene af ½ vaniljestang Myslicrunch 37 g grovvalsede havregryn 20 g grofthakkede mandler ½ spsk. stødt kanel 25 g grofthakkede abrikoser ½ tsk. nøddeolie ½ spsk. klar honning Tilberedning Skær frugten i mundrette stykker, og fordel den i 4 glas (kan gøres aftenen før). Rør yoghurten med vanilje, og stil den på køl, til den skal over frugten. Kog honning og havregryn sammen i en gryde, tilsæt olie og mandler, og lad det nå et svagt karamelliseringspunkt. Når det er let ristet, slukkes der for blusset, og kanel og abrikoser vendes i. Hæld massen ud på en bagepapirbeklædt plade, og tør den i ovnen ved 180 grader i 15-20 minutter. Anret frugtsalaten med et par skefulde yoghurt, og top med crunchblandingen. Er der crunch i overskud, kan du opbevare det i et glas med tætsluttende låg. BrunchMysliHavregryn