Frugtsalat med myslicrunch

40 minutter

Brunch: Frugtsalat med tyk vaniljeyoghurt og myslicrunch med kanel og abrikoser.

Frugtsalat med myslicrunch

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • ½ appelsin
  • ½ æble
  • 50 g blandede bær fra frost

Vaniljeyoghurt

  • 1 dl tyk tyrkisk eller græsk yoghurt
  • Kornene af ½ vaniljestang

Myslicrunch

  • 37 g grovvalsede havregryn
  • 20 g grofthakkede mandler
  • ½ spsk. stødt kanel
  • 25 g grofthakkede abrikoser
  • ½ tsk. nøddeolie
  • ½ spsk. klar honning

Tilberedning

  • Skær frugten i mundrette stykker, og fordel den i 4 glas (kan gøres aftenen før).
  • Rør yoghurten med vanilje, og stil den på køl, til den skal over frugten.
  • Kog honning og havregryn sammen i en gryde, tilsæt olie og mandler, og lad det nå et svagt karamelliseringspunkt.
  • Når det er let ristet, slukkes der for blusset, og kanel og abrikoser vendes i.
  • Hæld massen ud på en bagepapirbeklædt plade, og tør den i ovnen ved 180 grader i 15-20 minutter.
  • Anret frugtsalaten med et par skefulde yoghurt, og top med crunchblandingen.
  • Er der crunch i overskud, kan du opbevare det i et glas med tætsluttende låg.