Chokoladeknopper

9 timer

Brunch: Det søde bidrag til din brunch behøver ikke vælte hele kaloriebudgettet. Prøv med chokoladeknopper på kærnemælk og speltmel.

Chokoladeknopper

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 10 g gær
  • 3 dl vand
  • ½ dl kærnemælk
  • 2 tsk. groft salt
  • 1 tsk. olie
  • 200 g groft speltmel
  • 250 g hvedemel
  • 200 g hakket
  • mørk chokolade (60-70 %)

Tilberedning

  • Rør gæren ud i vand og mælk.

  • Tilsæt salt og olie og speltmel.

  • Rør ca. halvdelen af hvedemelet i, så det bliver en grov grød.

  • Stil dejen koldt natten over.

  • Næste dag røres resten af hvedemelet og chokostykkerne i, og dejen æltes på bordet.

  • Formes til små boller, der placeres i faste muffinsforme.

  • Efterhæver 20 minutter og bages ved 200 grader i 20 minutter.


Newsletter background