Sunde opskrifter Morgenmad Chokoladek... Chokoladeknopper 9 timer Brunch: Det søde bidrag til din brunch behøver ikke vælte hele kaloriebudgettet. Prøv med chokoladeknopper på kærnemælk og speltmel. Af I FORM-redaktionen 30. maj 2011 Chokoladeknopper Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 10 g gær 3 dl vand ½ dl kærnemælk 2 tsk. groft salt 1 tsk. olie 200 g groft speltmel 250 g hvedemel 200 g hakket mørk chokolade (60-70 %) Tilberedning Rør gæren ud i vand og mælk. Tilsæt salt og olie og speltmel. Rør ca. halvdelen af hvedemelet i, så det bliver en grov grød. Stil dejen koldt natten over. Næste dag røres resten af hvedemelet og chokostykkerne i, og dejen æltes på bordet. Formes til små boller, der placeres i faste muffinsforme. Efterhæver 20 minutter og bages ved 200 grader i 20 minutter. ChokoladeBrunch