Skyr med hjemmelavet musliknas og frugtsalat

30 minutter
395 kcal

Vælger du den laktosefri udgave, kan du sagtens nyde en skålfuld skyr på low FODMAP-diæten. Her med hjemmelavet musli og frugtsalat.

En skål skyr med frugtsalat og hjemmelavet low FODMAP-musli.

LOW FODMAP-MORGENMAD – Lav din egen hjemmelavede musli, og kom den på laktosefri skyr sammen med lidt frugtsalat. Så får du en god start på dagen med ro i maven.

© Betina Hastoft

Skyr med hjemmelavet mysliknas og frugtsalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 400 g laktosefri skyr eller yoghurt

Mysliknas:

  • ¼ dl ahornsirup
  • ¼ tsk. knust kardemomme
  • 1 dl havregryn
  • 25 g valnødder, pekan- og ­ macadamianødder

Frugtsalat:

  • 1 skiv. ananas
  • 1 kiwi
  • ¼ banan
  • 50 g vindruer

Sådan gør du

  • Start med mysliknas. Bring sirup og kardemomme i kog på en pande. Vend havregryn og grofthakkede nødder i blandingen. Rist nogle minutter, til grynene er karamelliserede.
  • Skær frugten i små stykker, og bland dem i en skål.
  • Fordel skyr i to dybe tallerkner, og top med frugtsalat og knas.

Få flere forslag til low FODMAP-opskrifter.


Newsletter background