Laks og grønt i fad
4 personer
TIDSFORBRUG
Forberedelsestid: 10 minutter
Tilberedningstid: 25 minutter
Tid i alt: 35 minutter
INGREDIENSER
150 g mascarpone
2 dl minimælk
1/2 tsk. havsalt
Sort peber, friskkværnet
600 g laks med skind
1 lille spidskål
2 porrer
1⁄2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
1 citron, øko
Sådan laver du laks med grønt i fad
- Varm ovnen op til 200 gr.
- Pisk mascarpone, mælk, salt og peber sammen, og hæld det i et ovnfast fad.
- Skær laksen ud i 4 bøffer, skær porrerne i skiver, fjern stilken fra spidskålen, og skær den ud i fire både. Fordel porrer, spidskål og laks i fadet.
- Pensl spidskålen med olie. Skær citronen over, og pres lidt af saften fra den ene halvdel ud over laksen. Skær den anden halvdel i skiver, og læg i fadet.
- Bag det hele i ovnen i ca. 25 min.
TIP! Du kan let give retten et ekstra pift med et bundt friske krydderurter.
Næringsindhold pr. person i laks med grønt i fad:
Energi: 550 kcal
Protein: 37 g
Fedt: 37 g
Kulhydrat: 21 g
Kostfibre: 5 g