Sunde opskrifter Kold jordb... Kold jordbærsuppe med cashew, kokos og ingefær 383 kcal Denne jordbærsuppe smager både fremragende og er supersund. Af Anne Larsen og Martin Kreutzer 3. november 2016 Som at spise jordbær med fløde - bare sundere! © wichmann+bendtsen Kold jordbærsuppe med cashew, kokos og ingefær Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 300 g jordbær, friske eller frosne 4 dl cashewnøddemælk eller mandelmælk 2 dl kokosvand 2 spsk. cashewnøddesmør eller peanutbutter 2 tsk. fintrevet ingefær Citron Evt. vaniljekorn Sådan laver du kold jordbærsuppe Blend alle ingredienser, undtagen citron. Blend et par isterninger med, hvis suppen skal spises med det samme. Smag suppen til med citron og evt. vanijle. Spis den kold. IngefærJordbærSuppe