Kold jordbærsuppe med cashew, kokos og ingefær

383 kcal

Denne jordbærsuppe smager både fremragende og er supersund.

Suppekur - jordbærsuppe

Som at spise jordbær med fløde - bare sundere!

© wichmann+bendtsen

Kold jordbærsuppe med cashew, kokos og ingefær

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 300 g jordbær, friske eller frosne
  • 4 dl cashewnøddemælk eller mandelmælk
  • 2 dl kokosvand
  • 2 spsk. cashewnøddesmør eller peanutbutter
  • 2 tsk. fintrevet ingefær
  • Citron
  • Evt. vaniljekorn

Sådan laver du kold jordbærsuppe

  • Blend alle ingredienser, undtagen citron.

  • Blend et par isterninger med, hvis suppen skal spises med det samme.

  • Smag suppen til med citron og evt. vanijle.

  • Spis den kold.