Sunde opskrifter Kager Squash-ban... Squash-banan-muffins 40 minutter 169 kcal Frisk og sød dessertmuffin som eventuelt kan nydes med lidt frugt til. Af Michelle Kristensen 6. juni 2013 Squash-banan-muffins Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 stk ¼ meget moden banan ½ æg ¼ tsk. stevia ¼ tsk. vanilje ½ tsk. kanel ½ tsk. kardemomme ¼ tsk. ingefær ¼ dl rapsolie ¼ squash ½ dl fuldkornsrismel ¼ dl mandler ½ spsk. frysetørrede blåbær eller 50 g tørrede abrikoser Sådan gør du Mos bananen, og riv squashen fint på rivejernet, hvorefter du presser den for væske. Tilsæt æggene, og pisk det hele sammen i 1 min. Kom så de resterende ingredienser i, og kør det hele sammen til en ensartet masse. Fordel dejen i 10 muffinforme, og bag dem ved 180 grader i 25 min. MuffinsSquashBanan