Squash-banan-muffins

40 minutter
169 kcal

Frisk og sød dessertmuffin som eventuelt kan nydes med lidt frugt til.

Squash-banan-muffins

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk

  • ¼ meget moden banan
  • ½ æg
  • ¼ tsk. stevia
  • ¼ tsk. vanilje
  • ½ tsk. kanel
  • ½ tsk. kardemomme
  • ¼ tsk. ingefær
  • ¼ dl rapsolie
  • ¼ squash
  • ½ dl fuldkornsrismel
  • ¼ dl mandler
  • ½ spsk. frysetørrede blåbær eller 50 g tørrede abrikoser

Sådan gør du

  • Mos bananen, og riv squashen fint på rivejernet, hvorefter du presser den for væske.
  • Tilsæt æggene, og pisk det hele sammen i 1 min.
  • Kom så de resterende ingredienser i, og kør det hele sammen til en ensartet masse.
  • Fordel dejen i 10 muffinforme, og bag dem ved 180 grader i 25 min.