Sunde opskrifter Kager Lun crumbl... Lun crumblecake med æble 30 minutter Velkommen i æble-himlen! Af Helle Brønnum Carlsen 11. september 2012 Lun crumblecake med æble Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 store æbler 25 g tørrede tranebær 25 g tørrede blåbær Saft af 1 citron ½ spsk. sukker ½ spsk. stødt kanel ¼ tsk. stødt nellike Top: 25 g mandler 25 g valnødder ¼ dl flydende honning 25 g kogt perlebyg eller perlespelt Reven skal af 1 citron Tilberedning Skær æblerne i grove tern med skræl på. Vend dem i tørrede bær, citronsaft, sukker, kanel og nellike. Kom det hele i små forme af glas. Rør mandler, valnødder, honning og kerner/gryn sammen med citronskal, og hæld det øverst. Bag formene ved 200 grader i 15 minutter, til overfladen er sprød. Æble