Lun crumblecake med æble

30 minutter

Velkommen i æble-himlen!

Lun crumblecake med æble

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 store æbler
  • 25 g tørrede tranebær
  • 25 g tørrede blåbær
  • Saft af 1 citron
  • ½ spsk. sukker
  • ½ spsk. stødt kanel
  • ¼ tsk. stødt nellike

Top:

  • 25 g mandler
  • 25 g valnødder
  • ¼ dl flydende honning
  • 25 g kogt perlebyg eller perlespelt
  • Reven skal af 1 citron

Tilberedning

  • Skær æblerne i grove tern med skræl på.
  • Vend dem i tørrede bær, citronsaft, sukker, kanel og nellike.
  • Kom det hele i små forme af glas.
  • Rør mandler, valnødder, honning og kerner/gryn sammen med citronskal, og hæld det øverst.
  • Bag formene ved 200 grader i 15 minutter, til overfladen er sprød.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background