Lun crumblecake med æble

30 minutter

Velkommen i æble-himlen!

Lun crumblecake med æble

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 store æbler
  • 25 g tørrede tranebær
  • 25 g tørrede blåbær
  • Saft af 1 citron
  • ½ spsk. sukker
  • ½ spsk. stødt kanel
  • ¼ tsk. stødt nellike

Top:

  • 25 g mandler
  • 25 g valnødder
  • ¼ dl flydende honning
  • 25 g kogt perlebyg eller perlespelt
  • Reven skal af 1 citron

Tilberedning

  • Skær æblerne i grove tern med skræl på.

  • Vend dem i tørrede bær, citronsaft, sukker, kanel og nellike.

  • Kom det hele i små forme af glas.

  • Rør mandler, valnødder, honning og kerner/gryn sammen med citronskal, og hæld det øverst.

  • Bag formene ved 200 grader i 15 minutter, til overfladen er sprød.