Græskartærte

Græskartærte

En nem og lækker dessert til efteråret.

1. november 2011 af I FORM-redaktionen

Græskartærte

2 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 45 minutter

Tid i alt: 1 time

INGREDIENSER

Bunden:

10 low fat rich tea kiks

50 g græskarkerner

1 spsk. græskarkerneolie

1 spsk. akaciehonning

Fyldet:

3 æg

100 g rørsukker

50 g akaciehonning

1 hel stang vanilje

250 g græskar

150 g fromage frais

1 tsk. friskrevet ingefær

1 tsk. friskrevet muskatnød

1 tsk. kanel

1 knsp. havsalt

Creme:

200 g fromage frais

Korn af en halv stang vanilje

Tilberedning

Hak kiks og græskarkerner grundigt, bland det med græskarolie og akaciehonning, og pres det ned i bunden af et tærtefad. Forbag bunden i ovnen ved 200 grader i 5 minutter. Pisk æggene grundigt med rørsukker, akaciehonning og vaniljekorn fra vaniljestangen. Lav en græskarmos ved at koge græskarkød i små tern møre i ca. 15 minutter. Afkøl dem, og mos dem med en gaffel. Bland græskarmos, fromage frais og krydderier i æggemassen, og hæld fyldet over i tærtebunden. Bag tærten i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter. Rør en kold creme af fromage frais og vaniljekorn, og spis den til.

næringsindhold pr. person

Protein: 9,3 g

Fedt: 8,3 g

Kulhydrat: 32,7 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: