Hjemmelavet müsli: Luksusversionen

478 kcal

Giv smag og knas til dit morgen- eller eftertræningsmåltid med en omgang hjemmeristet müsli, som smager bedre end dem, du kan købe i butikkerne!

Hjemmelavet mysli, luksusversion

Den luksuriøse müsli

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 100 g mandler
  • 100 g hasselnødder
  • 100 g tørrede æbler i tern (kan erstattes med rosiner/tørrede abrikoser)
  • 150 g soltørrede tranebær
  • 150 g tørrede gojibær
  • 100 g chiafrø
  • 150 g kokos
  • 100 g sesamfrø
  • 3 spsk. honning
  • ½ tsk. salt

Sådan gør du:

  • Bland alle ingredienserne på nær de tørrede æbler, soltørrede tranebær, tørrede gojibær og chiafrøene, og fordel dem jævnt i bunden af en bradepande. Honningen kan være svær at få fordelt, men det bliver nemmere efter de første 5 min. i ovnen.
  • Bag dem 5 min. i en forvarmet ovn ved 180 grader.
  • Vend derefter det hele rundt med en palet, så det blandes godt og bliver løsnet lidt fra bunden.
  • Gentag denne proces yderligere to gange.
  • Sænk temperaturen til 160 grader, tilsæt de soltørrede tranebær, og bag i 4 min.
  • Tag bradepanden ud af ovnen, og vend det hele godt rundt, så det løsnes fra bunden. Gør det 3-4 gange i løbet af det næste kvarter, mens det køler af.
  • Tilsæt til sidst chiafrø og de tørrede gojibær og æbler.

Artiklen blev bragt i Aktiv Træning nr. 1/2017