100
g
tørrede æbler i tern (kan erstattes med rosiner/tørrede abrikoser)
150
g
soltørrede tranebær
150
g
tørrede gojibær
100
g
chiafrø
150
g
kokos
100
g
sesamfrø
3
spsk.
honning
½
tsk.
salt
Sådan gør du:
Bland alle ingredienserne på nær de tørrede æbler, soltørrede tranebær, tørrede gojibær og chiafrøene, og fordel dem jævnt i bunden af en bradepande. Honningen kan være svær at få fordelt, men det bliver nemmere efter de første 5 min. i ovnen.
Bag dem 5 min. i en forvarmet ovn ved 180 grader.
Vend derefter det hele rundt med en palet, så det blandes godt og bliver løsnet lidt fra bunden.
Gentag denne proces yderligere to gange.
Sænk temperaturen til 160 grader, tilsæt de soltørrede tranebær, og bag i 4 min.
Tag bradepanden ud af ovnen, og vend det hele godt rundt, så det løsnes fra bunden. Gør det 3-4 gange i løbet af det næste kvarter, mens det køler af.
Tilsæt til sidst chiafrø og de tørrede gojibær og æbler.