Smørrebrød med avocado og lufttørret skinke

10 minutter
320 kcal

Lav smørrebrød til frokost. Se her hvordan du smækker en lækker version med avocado og crisp af lufttørret skinke sammen.

Foto: Miklos Szabo

Smørrebrød med avocado

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 2 skiv. lufttørret skinke
  • 2 skiv. rugbrød
  • 2 fed hvidløg
  • 2 stort salatblad
  • 2 avocado
  • citron
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 2 tsk. stødte, tørrede chiliflager
  • 4 spsk. tætskåret purløg

Sådan laver du smørrebrød med avocado

  • Steg skinken på et stykke bagepapir på risten i ovnen ved 200 °C i ca. 7 minutter. Læg det på et stykke køkkenrulle. Hak det fint, når det er afkølet og sprødt.

  • Smør rugbrødet med fintpresset hvidløg. Anret med salat og skiver af avocado, der dryppes med citron under udskæringen.

  • Top med mayonnaise, chili, purløg og skinkecrisp.