Foto: Miklos Szabo

Smørrebrød med avocado og lufttørret skinke

Lav smørrebrød til frokost. Se her hvordan du smækker en lækker version med avocado og crisp af lufttørret skinke sammen.

Smørrebrød med avocado

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 3 minutter

Tilberedningstid: 7 minutter

Tid i alt: 10 minutter

INGREDIENSER

1 skive lufttørret skinke

1 skive rugbrød

1 fed hvidløg

1 stort salatblad

1⁄2 avocado

citron

1 spsk. mayonnaise

1⁄4 tsk. stødte, tørrede chiliflager

2 spsk. tætskåret purløg

Sådan laver du smørrebrød med avocado

  • Steg skinken på et stykke bagepapir på risten i ovnen ved 200 °C i ca. 7 minutter. Læg det på et stykke køkkenrulle. Hak det fint, når det er afkølet og sprødt.
  • Smør rugbrødet med fintpresset hvidløg. Anret med salat og skiver af avocado, der dryppes med citron under udskæringen.
  • Top med mayonnaise, chili, purløg og skinkecrisp.

næringsindhold pr. person

Energi: 320 kcal

Protein: 7,8 g

Fedt: 19,7 g

Kulhydrat: 32,5 g

Kostfibre: 7,7 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: