Rugbrødssandwich med tunsalat på hytteost

15 minutter
309 kcal

Vores rugbrødssandwich med tunsalat på hytteost er den perfekte lette frokost, der også mætter. Og så er den både god at tage med og skøn at spise derhjemme.

Sandwich af rugbrød med tunsalat pakket ind i papir

INSPIRATION TIL MADPAKKEN - prøv vores rudbrødssandwich med tunsalat på hytteost

© wichmann+bendtsen

Rugbrødssandwich med tunsalat på hytteost

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Tunsalat:

  • ¾ dl hytteost
  • ⅓ dl skyr
  • ⅓ tsk. dijonsennep
  • citron, saften
  • ½ flydende honning
  • ½ dåse tun
  • æble
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • Evt. lidt friske krydderurter, fx basilikum eller karse

Tilbehør:

  • 4 skiv. rugbrød
  • ½ tomat
  • rødløg
  • Lidt salat, fx babyspinat

Sådan gør du

  • Blend hytteost og skyr sammen, til der ikke er nogen klumper. Bland sennep, citronsaft og honning i.
  • Dræn tunen, hak æblet i små tern, og vend begge dele i dressingen. Smag til med salt, peber og evt. lidt krydderurter.
  • Put ⅓ af tunsalaten mellem to stykker rugbrød sammen med et par skiver tomat, rødløg i skiver og lidt salat.

TIP! Det er lækkert at riste brødet, hvis du fx arbejder hjemme og skal spise sandwichen med det samme. Prøv også en rugbrødssandwich med røget laks i stedet for tun i salaten.