Rugbrød med laks, æble- og peberrodscreme
2 personer
TIDSFORBRUG
Forberedelsestid: 10 minutter
INGREDIENSER
4 skive rugbrød a 50 g
1 hjertesalat
200 g røget laks
2 dl skyr
2 tsk. peberrod, fintrevet
Lidt citronsaft
Hvidløg, fintrevet/presset
1 syrligt æble
Havsalt
Sort peber, friskkværnet
2 stilke persille, bredbladet
Sådan laver du lækre rugbrødsmadder
- Anret rugbrødsskiverne med salat og laks på to tallerkner.
- Rør skyr med peberrod, lidt citronsaft og hvidløg.
- Skær æblet i meget fine tern, og vend dem i cremen.
- Smag cremen til med salt, peber, hvidløg og citronsaft.
- Hak persillen groft, og vend den i cremen, som anrettes på laksen.
Rugbrød på travle dage!
Gør det nemt for dig selv på de dage, hvor du er presset, og servér rugbrødsmadder. Gerne med lækkert fiskepålæg.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 492 kcal
Protein: 40,4 g
Fedt: 10,6 g
Kulhydrat: 64,2 g
Kostfibre: 11,2 g