Edamame-bønner med spidskål og dild

Verdens bedste kur: Frisk og grøn frokost på fem minutter.

23. august 2012 af I FORM

em½ pose frosne edamame-bønner
1 dl hytteost
1 spsk. honning
½ citron, saft og fintrevet skal
lidt frisk dild, finthakket
salt og peber
¼ spidskål, fintsnittet/em

strongSådan gør du/strong
ul
liKom de frosne edamame-bønner i en skål, og hæld kogende vand over./li
liBland hytteost, honning, citronsaft og -skal og dild. Smag til med salt og peber./li
liHæld vandet fra edamame-bønnerne, og bælg dem. /li
liBland bønnerne med spidskål, og vend hytteostcremen i retten./li
/ul

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor vil du helst tilbringe sommerferien?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: