Edamame-bønner med spidskål og dild

10 minutter

Verdens bedste kur: Frisk og grøn frokost på fem minutter.

Edamame-bønner med spidskål og dild

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • ½ pose frosne edamame-bønner
  • 1 dl hytteost
  • 1 spsk. honning
  • ½ citron, saft og fintrevet skal
  • lidt frisk dild, finthakket
  • salt og peber
  • ¼ spidskål, fintsnittet

Sådan gør du

  • Kom de frosne edamame-bønner i en skål, og hæld kogende vand over.

  • Bland hytteost, honning, citronsaft og -skal og dild. Smag til med salt og peber.

  • Hæld vandet fra edamame-bønnerne, og bælg dem.

  • Bland bønnerne med spidskål, og vend hytteostcremen i retten.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background