Edamame-bønner med spidskål og dild

10 minutter

Verdens bedste kur: Frisk og grøn frokost på fem minutter.

Edamame-bønner med spidskål og dild

Edamame-bønner med spidskål og dild

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • ½ pose frosne edamame-bønner
  • 1 dl hytteost
  • 1 spsk. honning
  • ½ citron, saft og fintrevet skal
  • lidt frisk dild, finthakket
  • salt og peber
  • ¼ spidskål, fintsnittet

Sådan gør du

  • Kom de frosne edamame-bønner i en skål, og hæld kogende vand over.
  • Bland hytteost, honning, citronsaft og -skal og dild. Smag til med salt og peber.
  • Hæld vandet fra edamame-bønnerne, og bælg dem.
  • Bland bønnerne med spidskål, og vend hytteostcremen i retten.

Få flere opskrifter med edamamebønner her