Franskbrødspizzaer med artiskokker

Nyd pizza med god samvittighed.

8. november 2008 af I FORM

1 person

100 g groft brød
2 dl færdig tomatsovs
3 artiskokker (fra glas)
4 skiver italiensk salami
¼ dl sorte oliven
1 håndfuld basilikum
20 g mozzarella (30+)
100 g grøn salat


Tilberedning

Skær brødet i skiver, og rist det i ovnen ved 200 grader i 5 min. Smør tomatsovsen på, og læg herefter skivede eller kvarte marinerede artiskokker, tyndskåret pølse, oliven og basilikumblade på. Kom skiver af frisk mozzarella over, og stil brødet i ovnen ved 210 grader i 10 min., til osten er smeltet. Server pizzaen varm, evt. med grøn salat til.

  • Du træner faktisk ikke:

    Vil du gerne holde hus med dine kalorier, skal du kigge på brødet, for det er med til at gøre retten ganske kulhydratrig. Halver derfor brødmængden, men spis gerne hovedparten af fyldet, så du opnår en god mæthed.


  • Du træner hårdt og meget:

    Retten har et tilfredsstillende indhold af kulhydrater, også selv om du har trænet hårdt. Til gengæld kan dine muskler trænge til lidt ekstra proteiner, så de kan restituere sig optimalt. Det løser du med et par ekstra skiver salami eller fx skinke.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad forhindrer dig oftest i at træne?


I FORM anbefaler