Sunde opskrifter Frokost Salat med ... Salat med tun og pocheret æg 8 minutter 264 kcal Spis dig til en flad mave med I FORM-kuren. Du kan f.eks. spise denne salat med pocheret æg og tun til frokost. Af I FORM-redaktionen 28. oktober 2014 Med I FORM-kurens komplette madplan til 3 dage får drømmen om en flad mave en flyvende start. Salat med tun og pocheret æg Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 100 g hjertesalat 100 g spæd spinat 2 lille håndfuld estragonblade (eller bredbladet persille) 120 g tun i olie 20 små sorte oliven med sten (nicoise) 1 lille skalotteløg 2 æg Dryp af lys eddike Dryp af citronsaft Kværnet sort peber Sådan laver du salat med tun og pocheret æg Skyl salat, spinat og estragon grundigt, og slyng det tørt. Dræn tun og oliven. Skær løget i fine skiver. Bring en gryde vand i kog, og kom et lille skvæt eddike i vandet. Når vandet koger, så skru helt ned på laveste blus. Lav med et piskeris en hvirvel i vandet, og når den begynder at aftage, placeres ægget i midten af hvirvlen. Ægget skal være i vandet i 3 minutter. Vandet må ikke koge. Tag ægget forsigtigt op med en hulske, og læg det på et stykke køkkenrulle. Anret det på salaten, og kom tun, oliven og estragon ved. Dryp med lidt citronsaft, og kværn lidt peber på ægget. ÆgSalatFisk