Salat med tun og pocheret æg

8 minutter
264 kcal

Spis dig til en flad mave med I FORM-kuren. Du kan f.eks. spise denne salat med pocheret æg og tun til frokost.

Med I FORM-kurens komplette madplan til 3 dage får drømmen om en flad mave en flyvende start.

Salat med tun og pocheret æg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 100 g hjertesalat
  • 100 g spæd spinat
  • 2 håndfuld estragonblade (eller bredbladet persille)
  • 120 g tun i olie
  • 20 små sorte oliven med sten (nicoise)
  • 1 lille skalotteløg
  • 2 æg
  • Dryp af lys eddike
  • Dryp af citronsaft
  • Kværnet sort peber

Sådan laver du salat med tun og pocheret æg

  • Skyl salat, spinat og estragon grundigt, og slyng det tørt. Dræn tun og oliven. Skær løget i fine skiver.
  • Bring en gryde vand i kog, og kom et lille skvæt eddike i vandet. Når vandet koger, så skru helt ned på laveste blus.
  • Lav med et piskeris en hvirvel i vandet, og når den begynder at aftage, placeres ægget i midten af hvirvlen.
  • Ægget skal være i vandet i 3 minutter. Vandet må ikke koge. Tag ægget forsigtigt op med en hulske, og læg det på et stykke køkkenrulle.
  • Anret det på salaten, og kom tun, oliven og estragon ved.
  • Dryp med lidt citronsaft, og kværn lidt peber på ægget.