Salat med tun og pocheret æg

8 minutter
264 kcal

Spis dig til en flad mave med I FORM-kuren. Du kan f.eks. spise denne salat med pocheret æg og tun til frokost.

Med I FORM-kurens komplette madplan til 3 dage får drømmen om en flad mave en flyvende start.

Salat med tun og pocheret æg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 100 g hjertesalat
  • 100 g spæd spinat
  • 2 håndfuld estragonblade (eller bredbladet persille)
  • 120 g tun i olie
  • 20 små sorte oliven med sten (nicoise)
  • 1 lille skalotteløg
  • 2 æg
  • Dryp af lys eddike
  • Dryp af citronsaft
  • Kværnet sort peber

Sådan laver du salat med tun og pocheret æg

  • Skyl salat, spinat og estragon grundigt, og slyng det tørt. Dræn tun og oliven. Skær løget i fine skiver.
  • Bring en gryde vand i kog, og kom et lille skvæt eddike i vandet. Når vandet koger, så skru helt ned på laveste blus.
  • Lav med et piskeris en hvirvel i vandet, og når den begynder at aftage, placeres ægget i midten af hvirvlen.
  • Ægget skal være i vandet i 3 minutter. Vandet må ikke koge. Tag ægget forsigtigt op med en hulske, og læg det på et stykke køkkenrulle.
  • Anret det på salaten, og kom tun, oliven og estragon ved.
  • Dryp med lidt citronsaft, og kværn lidt peber på ægget.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background