Hvad er en god, sund madpakke?

Min madpakke er kedelig, og jeg ender ofte med at købe takeout med kollegerne. Hvordan ser en sund, mættende – og nem! – voksen-madpakke ud?

Sund madpakke

Sund madpakke

Det behøver på ingen måde at være besværligt og betyde stressede morgener at have en lækker og sund madpakke med på arbejde.

Meget af den kan klares ved at lave en ekstra stor portion salat til aftensmaden, måske endda så der er til flere dage, så du bare skal tage bøtten ud af køleskabet om morgenen.

En god frokostmadpakke kan bestå af grove grønsager, gerne fra kålgenren, proteinrigt tilbehør som fx fisk eller kylling, en sund fedtkilde som fx avocado og evt. noget fuldkornsbrød.

Så bliver du både tilpas mæt og får tilfredsstillet dine smagsløg, så du ikke falder i sukker og fedt-fælden.

Savner du mere inspiration i køkkenet? I FORMs sunde opskrifter giver dig lækre, lette og sunde bud på dagens måltider.

Forslag til madpakken

  • Den uden brød
    En lækker kålsalat, tilsat et par hårdkogte æg, et grillet kyllingebryst eller nogle skiver røget laks til. Kålsalaten kan fx være rødkålssalat med appelsiner og mandler – eller coleslaw af hvidkål, gulerødder, skyr, mayonnaise og sennep.
  • Den med brød
    En lækker og sund rugbrødssandwich. Smør et par skiver godt rugbrød med lidt mayonnaise, og kom skiver af avocado, laks og rucola imellem.

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background