Sunde opskrifter Frokost Brombærsal... Brombærsalat med æbler 30 minutter 194 kcal Prøv denne brombærsalat med æbler og rødbeder, perfekt som tilbehør til din gryderet eller bøf. Af Anne Larsen 9. september 2015 Sådan laver du brombærsalat Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 2 personer 150 g rødbede 150 g gulerod Koldpresset rapsolie Havsalt 1 æble, gerne æble i sæson Citron 100 g brombær En håndfuld blomsterkarse eller bredbladet persille Dressing 1 spsk. grov dijonsennep dl rødvinseddike 1 spsk. akaciehonning 1 dl koldpresset rapsolie 1 dl ekstra jomfruolivenolie Havsalt og kværnet sort peber Sådan laver du brombærsalat Skræl rødderne, og skær dem i stave. Gnid dem med olie og salt. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem ved 190 grader i 20 minutter. Pisk dressingen Pisk først sennep med eddike og honning. Pisk videre, mens olien hældes i i en tynd, afbrudt stråle; hæld, pisk, hæld, pisk osv. Smag dressingen til med salt og peber. Del æblet i både, og skær disse i fine skiver. Dryp æblebådene med citron. Anret de lune rødder med æblebåde, brombær og 2 spsk. dressing. Pynt med blomsterkarse eller bredbladet persille. BærBrombærÆbleVegetar-opskrifter