Æggewraps med kylling og hjemmelavet mayo

40 minutter
372 kcal

Sunde og nemme æggewraps med kylling og hjemmelavet mayo - et lækkert, mættende og smagfuldt måltid.

Tallerken med to æggewraps og citron

SUNDE OG NEMME ÆGGEWRAPS - serveret med hjemmelavet mayo

© wichmann+bendtsen

Æggewraps med kylling og hjemmelavet mayo

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

Hjemmerørt mayo:

  • 1 æggeblommer
  • ½ tsk. dijonsennep
  • ¼ økocitron, skallet
  • ½ tsk. hvidvinseddike
  • 1 dl rapsolie
  • Citron, saften
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Wraps:

  • 4 æg
  • ¼ dl revet ost
  • ¼ dl mælk
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Fyld:

  • 1 kyllingefileter
  • 100 g fintsnittet grønt, færdigkøbt
  • 2 spsk. hjemmerørt mayo

Sådan gør du

  • Start med at lave mayo. Hæld æggeblommer, sennep, citronskal og hvidvinseddike i en skål, og pisk det forsigtigt sammen med en elpisker. Tilsæt langsomt olien lidt ad gangen, mens du pisker.
  • Smag til med frisk citronsaft, salt og peber.
  • Lav herefter wraps. Pisk alle ingredienser grundigt sammen. Hæld en fjerdedel over på en pande, og bag på begge sider ved svag varme. Gentag processen, til du har 4 stk.
  • Steg kylling, og skær i skiver. Fordel i de lune æggewraps sammen med fintsnittet grønt og hjemmerørt mayo.

TIP! Æggewraps er sædvanligvis populære hos både store og små. Put evt. de snittede grøntsager i små skåle, og servér dem hver for sig i stedet for at blande det hele sammen. Det plejer at være et hit hos børn. Skal det gå stærkt, så tag en ekstra pande i brug, så kan du have maden klaret på nul komma fem.