Ispinde med kokos, ananas og passionsfrugt
© wichmann+bendtsen

Sunde ispinde med kokos, ananas og passionsfrugt

Spis dig til varmere himmelstrøg med vores sunde, tropiske ispinde med kokos, ananas og passionsfrugt. Velbekomme.

14. juni 2018 af Signe Leth

Tropiske pinde med kokos, ananas og passionsfrugt

4 stk.

3 dl ananas, meget moden og skåret i små tern
½ ds. kokosmælk, den tykke, cremede del
½ tsk. vaniljepulver
Evt. akaciehonning eller flydende stevia
2 passionsfrugter
Forme til is + pinde

Sådan laver du sunde ispinde

  • Blend ananas, kokosmælk og vaniljepulver sammen. Hvis du ikke bruger en meget moden, gerne decideret overmoden, ananas, skal du tilsætte lidt akaciehonning, flydende stevia eller et andet sødemiddel, da isene ellers ikke bliver søde nok.
  • Rør passionsfrugterne og ananasblandingen sammen.
  • Hæld blandingen i 4 isforme, tilføj ispinde, og sæt formene på køl i mindst 5 timer. Hvis du har problemer med at få isene ud af formene, kan du med fordel holde formene under den varme hane i et kort øjeblik.

Næringsindhold pr. stk.:

Energi: 154 kcal
Protein: 1,3 g
Fedt: 10,7 g
Kulhydrat: 14,3 g
Kostfibre: 1,8 g

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler