Ispind med Hindbær og lakrids

Boost dit proteinindtag med denne sunde ispind med hindbærsmag og et pift af lakrids.

Ispind med hindbær og lakrids

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 ispinde

  • ⅓ dl skyr
  • ⅓ dl ufiltreret æblemost
  • 100 g friske hindbær
  • 1 tsk. lakridspulver
  • 16 g hvid chokolade
  • 2 tsk. frysetørret hindbær, alternativt lakridspulver

Sådan gør du

  • Blend skyr, most, bær og lakrids.

  • Kom det i en sigte over en skål, pisk nu, så kernerne sies fra.

  • Hæld nu på forme og frys isen.

  • Smelt chokoladen i vandbad i en lille skål, der har en diameter, så isen lige præcis kan gå ned i skålen.

  • Dyp den færdigfrosne is i chokoladen og drys med hindbær eller lakrids.