Ispind med Hindbær og lakrids

86 gram

Boost dit proteinindtag med denne sunde ispind med hindbærsmag og et pift af lakrids.

Ispind med hindbær og lakrids

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 ispinde

  • ⅓ dl skyr
  • ⅓ dl ufiltreret æblemost
  • 100 g friske hindbær
  • 1 tsk. lakridspulver
  • 16 g hvid chokolade
  • 2 tsk. frysetørret hindbær, alternativt lakridspulver

Sådan gør du

  • Blend skyr, most, bær og lakrids.
  • Kom det i en sigte over en skål, pisk nu, så kernerne sies fra.
  • Hæld nu på forme og frys isen.
  • Smelt chokoladen i vandbad i en lille skål, der har en diameter, så isen lige præcis kan gå ned i skålen.
  • Dyp den færdigfrosne is i chokoladen og drys med hindbær eller lakrids.