Sunde opskrifter Desserter Ispind med... Ispind med Hindbær og lakrids 86 gram Boost dit proteinindtag med denne sunde ispind med hindbærsmag og et pift af lakrids. Af Anne Larsen 21. juni 2016 Ispind med hindbær og lakrids Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 ispinde ⅓ dl skyr ⅓ dl ufiltreret æblemost 100 g friske hindbær 1 tsk. lakridspulver 16 g hvid chokolade 2 tsk. frysetørret hindbær, alternativt lakridspulver Sådan gør du Blend skyr, most, bær og lakrids. Kom det i en sigte over en skål, pisk nu, så kernerne sies fra. Hæld nu på forme og frys isen. Smelt chokoladen i vandbad i en lille skål, der har en diameter, så isen lige præcis kan gå ned i skålen. Dyp den færdigfrosne is i chokoladen og drys med hindbær eller lakrids. SkyrIs