Ispinde med mango og passionsfrugt

3 timer
135 kcal

Insisterer du ligesom os på at spise is hver dag hele sommeren, så prøv disse kalorielette og superlækre ispinde. De kan laves med et snuptag og har den helt rigtige eksotiske smag.

Mango ispinde

MANGOIS – Perfekte til at køle dig ned på en varm sommerdag.

© wichmann+bendtsen

Ispinde med mango og passionsfrugt

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 STYK

  • ½ mangoer
  • ¼ ds. kokosmælk, den cremede del
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • ¼ spsk. akaciehonning
  • evt. 1 lime saften
  • 1 modne passionsfrugter

Sådan gør du

  • Blend mangokødet til puré.
  • Rør den tykke, cremede del af kokosmælken sammen med vaniljepulver og honning.
  • Rør passionsfrugtkød sammen med limesaften.
  • Fordel mango, kokos og passion i 8 isforme, gerne skiftevis i lag. Put en ispind i hver form, og frys ned i mindst 2-3 timer før servering.

TIP: Skal det se ekstra festligt ud, kan du pynte dine is ved at dyppe toppen i chokolade smeltet over vandbad.