Brændte mandler
1 glas
TIDSFORBRUG
Tid i alt: 15 minutter
INGREDIENSER
3 spsk. vand
5 spsk. kokossukker
1 knivspids vaniljepulver
1 knivspids kanel
200 g mandler
Sådan laver du brændte mandler
- Put vand, sukker og krydderier på en pande ved medium varme, og rør rundt, til sukkeret er opløst.
- Tilføj mandlerne, og rør grundigt rundt. De skal være helt dækkede af det karamelliserede sukker.
- Tag mandlerne af panden, og lad dem køle af, før du hælder dem i en lufttæt beholder.
TIP! Hvis du ikke har kokossukker, kan du sagtens bruge almindeligt sukker i stedet, ligesom du kan skifte vanilje og kanel ud med andre julekrydderier.
Næringsindhold i brændte mandler pr. stk.:
Energi: 6 kcal
Protein: 0,2 g
Fedt: 0,5 g
Kulhydrat: 1 g
Kostfibre: 0,1 g