Brændte mandler med kanel

15 minutter
6 kcal

Lækre karamelliserede mandler, også kendt som brændte mandler, er en rigtig juleklassiker. I denne opskrift bliver de krydret med kanel. Se, hvordan du nemt du kan lave brændte mandler med kanel derhjemme.

Brændte mandler med kanel

MED ELLER UDEN SMAG – du kan sagtens helt undlade kanel eller bytte det ud med andre julekrydderier.

© wichmann+bendtsen

Brændte mandler

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 glas

  • 6 spsk. vand
  • 10 spsk. kokossukker
  • 2 knivspids vaniljepulver
  • 2 knivspids kanel
  • 400 g mandler

Sådan laver du brændte mandler

  • Put vand, sukker og krydderier på en pande ved medium varme, og rør rundt, til sukkeret er opløst.
  • Tilføj mandlerne, og rør grundigt rundt. De skal være helt dækkede af det karamelliserede sukker.
  • Tag mandlerne af panden, og lad dem køle af, før du hælder dem i en lufttæt beholder.

TIP! Hvis du ikke har kokossukker, kan du sagtens bruge almindeligt sukker i stedet, ligesom du kan skifte vanilje og kanel ud med andre julekrydderier.