Lakridsmandler med havsalt
2 personer
TIDSFORBRUG
Tid i alt: 20 minutter
INGREDIENSER
3 dl mandler
2 dl lyst rørsukker
2 spsk. koldpresset rapsolie
2 spsk. lakridspulver
1 dl akaciehonning
1 tsk. havsalt
Sådan laver du lakridsmandler
- Rist mandlerne på en tør pande, og læg dem på en tallerken til afkøling.
- Kom sukker på en stor pande. Når sukkeret smelter i kanten, hældes rapsolie rundt i kanten. Vend massen godt.
- Kom lakridspulver, honning og salt ved, og lad massen blive en fint smeltet karamel med lakrids.
- Tag panden af varmen, og vend nu mandlerne i lakridskaramellen.
- Læg mandler i lakridsmasse over på et stykke bagepapir, og bred massen ud. Lad den afkøle. Hak mandel-lakrids-karamellen groft, og spis som lækker snack.
næringsindhold pr. person
Energi: 114 kcal
Protein: 1,9 g
Fedt: 5 g
Kulhydrat: 15,9 g
Kostfibre: 0,8 g