Lækre karamelliserede lakridsmandler med et hint af havsalt.

Lakridsmandler med havsalt

Glem alt om kedelige brændte mandler - nu introduceres lakridsmandler med masser af smag og få kalorier!

5. november 2013 af I FORM

Opskrift på lækre lakridsmandler

3 dl mandler
2 dl lyst rørsukker
2 spsk. koldpresset rapsolie
2 spsk. lakridspulver
1 dl akaciehonning
1 tsk. havsalt

Sådan laver du lakridsmandler

  • Rist mandlerne på en tør pande, og læg dem på en tallerken til afkøling.
  • Kom sukker på en stor pande. Når sukkeret smelter i kanten, hældes rapsolie rundt i kanten. Vend massen godt.
  • Kom lakridspulver, honning og salt ved, og lad massen blive en fint smeltet karamel med lakrids.
  • Tag panden af varmen, og vend nu mandlerne i lakridskaramellen.
  • Læg mandler i lakridsmasse over på et stykke bagepapir, og bred massen ud. Lad den afkøle. Hak mandel-lakrids-karamellen groft, og spis som lækker snack.


Vild med mandler? Det er vi også. Men hvor mange mandler må man egentlig spise dagligt? Få svaret her.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: