Lakridsmandler med havsalt

20 minutter
114 kcal

Glem alt om kedelige brændte mandler - nu introduceres lakridsmandler med masser af smag og få kalorier!

Lækre karamelliserede lakridsmandler med et hint af havsalt.

Lakridsmandler med havsalt

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 3 dl mandler
  • 2 dl lyst rørsukker
  • 2 spsk. koldpresset rapsolie
  • 2 spsk. lakridspulver
  • 1 dl akaciehonning
  • 1 tsk. havsalt

Sådan laver du lakridsmandler

  • Rist mandlerne på en tør pande, og læg dem på en tallerken til afkøling.

  • Kom sukker på en stor pande. Når sukkeret smelter i kanten, hældes rapsolie rundt i kanten. Vend massen godt.

  • Kom lakridspulver, honning og salt ved, og lad massen blive en fint smeltet karamel med lakrids.

  • Tag panden af varmen, og vend nu mandlerne i lakridskaramellen.

  • Læg mandler i lakridsmasse over på et stykke bagepapir, og bred massen ud. Lad den afkøle. Hak mandel-lakrids-karamellen groft, og spis som lækker snack.