Lækre karamelliserede lakridsmandler med et hint af havsalt.

Lakridsmandler med havsalt

Glem alt om kedelige brændte mandler - nu introduceres lakridsmandler med masser af smag og få kalorier!

5. november 2013 af I FORM-redaktionen

Lakridsmandler med havsalt

2 personer

TIDSFORBRUG

Tid i alt: 20 minutter

INGREDIENSER

3 dl mandler

2 dl lyst rørsukker

2 spsk. koldpresset rapsolie

2 spsk. lakridspulver

1 dl akaciehonning

1 tsk. havsalt

Sådan laver du lakridsmandler

  • Rist mandlerne på en tør pande, og læg dem på en tallerken til afkøling.
  • Kom sukker på en stor pande. Når sukkeret smelter i kanten, hældes rapsolie rundt i kanten. Vend massen godt.
  • Kom lakridspulver, honning og salt ved, og lad massen blive en fint smeltet karamel med lakrids.
  • Tag panden af varmen, og vend nu mandlerne i lakridskaramellen.
  • Læg mandler i lakridsmasse over på et stykke bagepapir, og bred massen ud. Lad den afkøle. Hak mandel-lakrids-karamellen groft, og spis som lækker snack.

næringsindhold pr. person

Energi: 114 kcal

Protein: 1,9 g

Fedt: 5 g

Kulhydrat: 15,9 g

Kostfibre: 0,8 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: