Æblesalat med æblesorbet

Frisk, let og lækker dessert.

Æblesalat med æblesorbet

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

Æblesalat:

  • 3 syrlige æbler med både rød og grøn skal
  • Bladene fra 4 kviste timian
  • 40 g hakkede hasselnødder
  • Saft af ½ citron

Æblesorbet:

  • ½ liter ufiltreret æblemost
  • Saft af 1 citron
  • 125 g sukker

Tilberedning

Begynd med æblesorbeten:

  • Varm most, citronsaft og sukker op, til sukkeret er opløst.
  • Kør det hele igennem en ismaskine.

  • Lad det fryse færdigt i fryseren.

  • Skær æblerne i små stykker (med skræl på), og vend dem i citronsaft.

  • Smag til med timian, og pynt med nødder.

  • Anret æblesalaten med en kugle sorbet.