Æblesalat med æblesorbet

Frisk, let og lækker dessert.

12. september 2012 af Helle Brønnum Carlsen

Æblesalat:

3 syrlige æbler med både rød og grøn skal
Bladene fra 4 kviste timian
40 g hakkede hasselnødder
Saft af ½ citron


Æblesorbet:

½ liter ufiltreret æblemost
Saft af 1 citron
125 g sukker


Begynd med æblesorbeten:

  • Varm most, citronsaft og sukker op, til sukkeret er opløst.
  • Kør det hele igennem en ismaskine.

  • Lad det fryse færdigt i fryseren.


  • Skær æblerne i små stykker (med skræl på), og vend dem i citronsaft.
  • Smag til med timian, og pynt med nødder.

  • Anret æblesalaten med en kugle sorbet.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler