Sunde opskrifter Desserter Æblesalat ... Æblesalat med æblesorbet Frisk, let og lækker dessert. Af Helle Brønnum Carlsen 11. september 2012 Æblesalat med æblesorbet Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. Æblesalat: 3 syrlige æbler med både rød og grøn skal Bladene fra 4 kviste timian 40 g hakkede hasselnødder Saft af ½ citron Æblesorbet: ½ liter ufiltreret æblemost Saft af 1 citron 125 g sukker Tilberedning Begynd med æblesorbeten: Varm most, citronsaft og sukker op, til sukkeret er opløst. Kør det hele igennem en ismaskine. Lad det fryse færdigt i fryseren. Skær æblerne i små stykker (med skræl på), og vend dem i citronsaft. Smag til med timian, og pynt med nødder. Anret æblesalaten med en kugle sorbet. Æble