Glutenfrit "rugbrød" med kastanjemel og mandler.

Kastanje-"rugbrød" med mandler

Saftigt rugbrød med kastanjemel og mandler - perfekt til frokosten!

Kastanje-"rugbrød"

1 brød/25 skiver

½ l lunkent vand
½ pk. gær
1 tsk. salt
1½ dl mandler
1 dl solsikkekerner
2 dl hørfrø
2 spsk. FiberFin/FiberHUSK
200 g kastanjemel
175 g sesammel
Pynt: Hørfrø

LÆS OGSÅ: Mandler holder hjertet sundt og taljen slank.

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i vandet.
  • Tilsæt salt, mandler, solsikkekerner og hørfrø, og rør rundt.
  • Kom de øvrige ingredienser i dejen, og rør rundt i et par minutter, så du sikrer dig, at melet er rørt ordentligt ud.
  • Lad dejen hæve i minimum 45 min. Kom dejen i en lille olie-smurt brødform, drys med hørfrø, og bag brødet i 35-45 min. ved 175 grader varmluft.
  • Tag brødet ud af formen, og lad det køle af, inden du spiser det.
  • Kan fryses.

LÆS OGSÅ: Stenalderbrød - opskrift på lækkert brød uden mel

Er du vild med brød uden mel?

Så vil du også elske I FORMs lækre stenalderbrød, gulerodskiks, knækbrød og kerneboller. Find dem her

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: