Kastanje-"rugbrød" med mandler

100 minutter
113 kcal

Saftigt rugbrød med kastanjemel og mandler - perfekt til frokosten!

Glutenfrit "rugbrød" med kastanjemel og mandler.

Kastanje-"rugbrød"

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 brød/25 skiver

  • 1 liter lunkent vand
  • 1 pak. gær
  • 2 tsk. salt
  • 3 dl mandler
  • 2 dl solsikkekerner
  • 4 dl hørfrø
  • 4 spsk. FiberFin/FiberHUSK
  • 400 g kastanjemel
  • 350 g sesammel

Pynt

  • hørfrø

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i vandet.

  • Tilsæt salt, mandler, solsikkekerner og hørfrø, og rør rundt.

  • Kom de øvrige ingredienser i dejen, og rør rundt i et par minutter, så du sikrer dig, at melet er rørt ordentligt ud.

  • Lad dejen hæve i minimum 45 min. Kom dejen i en lille olie-smurt brødform, drys med hørfrø, og bag brødet i 35-45 min. ved 175 grader varmluft.

  • Tag brødet ud af formen, og lad det køle af, inden du spiser det.

  • Kan fryses.

LÆS OGSÅ:Stenalderbrød - opskrift på lækkert brød uden mel


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background