Kastanje-"rugbrød" med mandler

100 minutter
113 kcal

Saftigt rugbrød med kastanjemel og mandler - perfekt til frokosten!

Glutenfrit "rugbrød" med kastanjemel og mandler.

Kastanje-"rugbrød"

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 brød/25 skiver

  • 1 liter lunkent vand
  • 1 pak. gær
  • 2 tsk. salt
  • 3 dl mandler
  • 2 dl solsikkekerner
  • 4 dl hørfrø
  • 4 spsk. FiberFin/FiberHUSK
  • 400 g kastanjemel
  • 350 g sesammel

Pynt

  • hørfrø

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i vandet.

  • Tilsæt salt, mandler, solsikkekerner og hørfrø, og rør rundt.

  • Kom de øvrige ingredienser i dejen, og rør rundt i et par minutter, så du sikrer dig, at melet er rørt ordentligt ud.

  • Lad dejen hæve i minimum 45 min. Kom dejen i en lille olie-smurt brødform, drys med hørfrø, og bag brødet i 35-45 min. ved 175 grader varmluft.

  • Tag brødet ud af formen, og lad det køle af, inden du spiser det.

  • Kan fryses.

LÆS OGSÅ:Stenalderbrød - opskrift på lækkert brød uden mel


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background