Kastanje-"rugbrød" med mandler

100 minutter
113 kcal

Saftigt rugbrød med kastanjemel og mandler - perfekt til frokosten!

Glutenfrit "rugbrød" med kastanjemel og mandler.

Kastanje-"rugbrød"

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 brød/25 skiver

  • 1 liter lunkent vand
  • 1 pak. gær
  • 2 tsk. salt
  • 3 dl mandler
  • 2 dl solsikkekerner
  • 4 dl hørfrø
  • 4 spsk. FiberFin/FiberHUSK
  • 400 g kastanjemel
  • 350 g sesammel

Pynt

  • hørfrø

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i vandet.
  • Tilsæt salt, mandler, solsikkekerner og hørfrø, og rør rundt.
  • Kom de øvrige ingredienser i dejen, og rør rundt i et par minutter, så du sikrer dig, at melet er rørt ordentligt ud.
  • Lad dejen hæve i minimum 45 min. Kom dejen i en lille olie-smurt brødform, drys med hørfrø, og bag brødet i 35-45 min. ved 175 grader varmluft.
  • Tag brødet ud af formen, og lad det køle af, inden du spiser det.
  • Kan fryses.

LÆS OGSÅ:Stenalderbrød - opskrift på lækkert brød uden mel