Wok med oksekød, gulerod og nudler

20 minutter
582 kcal

Prøv I FORMs wok med oksekød, gulerod og nudler – en smagfuld ret, du kan smække sammen på ingen tid. Perfekt til både en fin fredag og en træt tirsdag.

WOK MED OKSEKØD, GULEROD OG NUDLER - en smagsbombe på kun 20 minutter

© Skovdal Nordic

Wok med oksekød, gulerod og nudler

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 125 g fuldkornsnudler
  • 500 g gulerødder, gerne i forskellige farver
  • 1 stor rød chili
  • 250 g magert oksekød
  • 2 tsk. sesamolie
  • 1 spsk. teriyakisauce
  • 2 tsk. sød chilisauce
  • Evt. frisk thaibasilikum eller koriander

Sådan gør du

  • Kog nudlerne som anvist på emballagen.
  • Skræl gulerødderne, og skær dem i helt tynde, lange strimler.
  • Halvér chilien, fjern kernerne, og snit den fint.
  • Skær oksekødet i mundrette stykker, og lynsteg det i olie et par minutter. Kom gulerødder og chili ved, og steg 3-4 min. mere. Grøntsagerne skal stadig have bid.
  • Kom teriyaki samt chilisauce ved, og steg, til væden er fordampet.
  • Drys evt. med krydderurter, og servér med nudler.