Vandmelonsalat med feta og valnødder

15 minutter
232 kcal

Få en bid af sommeren med denne friske og velsmagende salat. Den tager kun 15 minutter at lave.

Tallerken med salat

Vandmelonsalat med feta og valnødder

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 10 halve valnøddekerner
  • 100 g spidskål
  • Havsalt
  • 1 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 50 g frisé, alternativt romaine- eller hjertesalat
  • 300 g vandmelon
  • 1 håndfuld ærteskud
  • 1 håndfuld mynte
  • 1 håndfuld brøndkarse
  • 50 g feta
  • Lime

Sådan laver du vandmelonsalat

  • Rist valnøddekernerne let på en tør pande.

  • Snit spidskålen helt fint, og massér den med lidt salt og olie.

  • Skyl og slyng salaten, og vend den med kålen.

  • Skær vandmelonen ud i spidse trekanter.

  • Skyl og slyng de tre krydderurter rene og tørre.

  • Anret kål og salat med melon, valnødder, smuldret feta og krydderurter.

  • Dryp med lime.

Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her