Tallerken med salat
© wichmann+bendtsen

Vandmelonsalat med feta og valnødder

Få en bid af sommeren med denne friske og velsmagende salat. Den tager kun 15 minutter at lave.

17. august 2016 af Anne Larsen & Martin Kreutzer

Vandmelonsalat med feta og valnødder

2 personer

10 halve valnøddekerner
100 g spidskål
Havsalt
1 tsk. ekstra jomfruolivenolie
50 g frisé, alternativt romaine- eller hjertesalat
300 g vandmelon
En håndfuld ærteskud
En håndfuld mynte
En håndfuld brøndkarse
50 g feta
Lime

Sådan laver du vandmelonsalat

  • Rist valnøddekernerne let på en tør pande. 
  • Snit spidskålen helt fint, og massér den med lidt salt og olie. 
  • Skyl og slyng salaten, og vend den med kålen. 
  • Skær vandmelonen ud i spidse trekanter.
  • Skyl og slyng de tre krydderurter rene og tørre.
  • Anret kål og salat med melon, valnødder, smuldret feta og krydderurter. 
  • Dryp med lime.
Næringsindhold i vandmelonsalat pr. portion
Energi: 232 kcal
Protein: 9,2 g
Fedt: 13,6 g
Kulhydrat: 19,9 g
Kostfibre: 2,7 g

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler