Trim rødløgene ved at fjerne det alleryderste lag, men der må gerne sidde andre tørre lag tilbage.
Bag løgene ved 190 grader i 25 minutter.
Kog quinoa ifølge emballagen.
Skyl spinaten grundigt, og lad den dryppe af.
Varm 1 spsk. olivenolie op i en stor gryde.
Reducer spinaten heri med 1 tsk. salt.
Lige inden servering lægges spinaten til afdrypning i en sigte. Tryk let på den.
Steg salviebladene i olivenolie på en lille pande. Hold bladene i gang med en pincet, og pludselig har de suget lidt olie til sig og skiftet karakter.
Læg dem på fedtsugende papir, og drys med salt.
Dup tunen tør, og gnid med olivenolie.
Grill eller steg den et par minutter på hver side ved høj varme, så den er "seared", stegt på begge sider, men rå indeni.
Anret tunsteaken på spinatbladene, og læg de fritterede salvieblade ovenpå. Anret rødløg, quinoa og citronbåde ved siden af.