Bagt torsk med rødbedecarpaccio og hvide bønner
Er det fiskedag? Så server en velsmagende torsk med rødbedecarpaccio og hvide bønner. Den kan laves på bare 30 minutter.
Er det fiskedag? Så server en velsmagende torsk med rødbedecarpaccio og hvide bønner. Den kan laves på bare 30 minutter.
Skræl rødbederne, og skær dem i ultrafine skiver, gerne på et snittejern. Gnid skiverne med 2 spsk. olivenolie, som er pisket med balsamico og krydret med salt og peber.
Gå torskefileterne efter for ben, som skal fjernes. Læg fileterne på bagepapir i et ovnfast fad, og stil fadet i en 200 gr. varm ovn i ca. 12 min.
Skær citronerne i skiver, og steg dem hurtigt på begge sider i 2 tsk. olivenolie. Dryp med honning på begge sider.
Lun de hvide bønner.
Anret citronskiverne med torsk og rødbedecarpaccio med hvide bønner og persille oven på. Servér groft brød til.
TIP! Undgå røde fingre
Når du skræller og tilbereder rødbeder, er det smart at tage et par gummihandsker på imens.