Svinemørbrad med sød kartoffel-mos og spinat

25 minutter
575 kcal

En farvestrålende middagsret til de grå dage. Svinemørbrad med sød kartoffel-mos og spinat sætter kulør på hverdagen og er klar på kun 25 minutter. Velbekomme!

Svinemørbrad med sød kartoffel-mos og spinat

25 MINUTTER Længere tid tager det ikke at lave em lækker middag.

© Wichmann + Bendtsen

Svinemørbrad med sød kartoffel-mos og spinat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 1 kg sød kartoffel
  • 250 g svinemørbrad
  • 4 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 300 g spinat
  • 4 tsk. koldpresset rapsolie
  • 2 fed hvidløg
  • Lidt ingefær
  • Lidt citronsaft
  • 1 bundt brøndkarse

Sådan laver du mørbrad med sød kartoffelmos og spinat

  • Skræl og kog kartoflerne. Lad dem stå i kogevandet, til de skal moses.

  • Gnid kødet med 2 tsk. olie, og krydr med salt og peber. Steg det først på begge sider ved høj varme et lille minuts tid og herefter ved middel varme ca. 4 min. på hver side.

  • Kom den skyllede spinat i en gryde med resten af olivenolien samt lidt salt og peber. Lad spinaten falde sammen, kom den herefter i en sigte, og tryk væden fra.

  • Mos kartoflerne, og bland mosen med rapsolie. Smag til med fintrevet eller presset hvidløg, ingefær, citronsaft, salt og peber.

  • Skær kødet i tynde skiver, og anret med spinat og mos. Pynt med brøndkarse.

Næringsindhold pr. person: