Svinemørbrad med sød kartoffel-mos og spinat

25 minutter
575 kcal

En farvestrålende middagsret til de grå dage. Svinemørbrad med sød kartoffel-mos og spinat sætter kulør på hverdagen og er klar på kun 25 minutter. Velbekomme!

Svinemørbrad med sød kartoffel-mos og spinat

25 MINUTTER Længere tid tager det ikke at lave em lækker middag.

© Wichmann + Bendtsen

Svinemørbrad med sød kartoffel-mos og spinat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 1 kg sød kartoffel
  • 250 g svinemørbrad
  • 4 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 300 g spinat
  • 4 tsk. koldpresset rapsolie
  • 2 fed hvidløg
  • Lidt ingefær
  • Lidt citronsaft
  • 1 bundt brøndkarse

Sådan laver du mørbrad med sød kartoffelmos og spinat

  • Skræl og kog kartoflerne. Lad dem stå i kogevandet, til de skal moses.

  • Gnid kødet med 2 tsk. olie, og krydr med salt og peber. Steg det først på begge sider ved høj varme et lille minuts tid og herefter ved middel varme ca. 4 min. på hver side.

  • Kom den skyllede spinat i en gryde med resten af olivenolien samt lidt salt og peber. Lad spinaten falde sammen, kom den herefter i en sigte, og tryk væden fra.

  • Mos kartoflerne, og bland mosen med rapsolie. Smag til med fintrevet eller presset hvidløg, ingefær, citronsaft, salt og peber.

  • Skær kødet i tynde skiver, og anret med spinat og mos. Pynt med brøndkarse.

Næringsindhold pr. person:


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background