Svinemørbrad med sød kartoffel-mos og spinat
En farvestrålende middagsret til de grå dage. Svinemørbrad med sød kartoffel-mos og spinat sætter kulør på hverdagen og er klar på kun 25 minutter. Velbekomme!
En farvestrålende middagsret til de grå dage. Svinemørbrad med sød kartoffel-mos og spinat sætter kulør på hverdagen og er klar på kun 25 minutter. Velbekomme!
25 MINUTTER Længere tid tager det ikke at lave em lækker middag.
Skræl og kog kartoflerne. Lad dem stå i kogevandet, til de skal moses.
Gnid kødet med 2 tsk. olie, og krydr med salt og peber. Steg det først på begge sider ved høj varme et lille minuts tid og herefter ved middel varme ca. 4 min. på hver side.
Kom den skyllede spinat i en gryde med resten af olivenolien samt lidt salt og peber. Lad spinaten falde sammen, kom den herefter i en sigte, og tryk væden fra.
Mos kartoflerne, og bland mosen med rapsolie. Smag til med fintrevet eller presset hvidløg, ingefær, citronsaft, salt og peber.
Skær kødet i tynde skiver, og anret med spinat og mos. Pynt med brøndkarse.
Næringsindhold pr. person: