Grillede okseruller med peberfrugt

Prøv disse grillede okseruller med sprød peberfrugt, næste gang du skal grille.

19. juni 2016 af Michelle Kristensen

Grillede okseruller

8 stk.

4 stykker okseinderlår a 100 g (eller andet tyndtskåret oksekød)
1 tsk. frisk rosmarin
Saft fra ½ lime
2 fed finthakket hvidløg
1 spsk. olivenolie
¼ tsk. havsalt
¼ tsk. kværnet peber
½ rød peberfrugt
½ grøn peberfrugt
½ orange peberfrugt


Sådan laver du grillede okseruller

  • Tag de 4 stykker okseinderlår og bank dem flade - pas på, at der ikke går hul i kødet!
  • Halver hvert stykke, så du får 8 i alt.
  • Rør olie og krydderier sammen, kom det i en pose sammen med kødet, og massér det godt rundt, så der kommer olie og krydderier på alle stykkerne.
  • Skær peberfrugterne i tynde strimler.
  • Fordel strimlerne på de 8 stykker oksekød, og rul sammen.
  • Grill nu okserullerne i 5 min., og drys evt. med ekstra salt og peber samt krydderurter.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad forhindrer dig oftest i at træne?


I FORM anbefaler