Grillede okseruller med peberfrugt

20 minutter
86,3 kcal

Prøv disse grillede okseruller med sprød peberfrugt, næste gang du skal grille.

Grillede okseruller

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 1 stykker okseinderlår a 100 g (eller andet tyndtskåret oksekød)
  • ¼ tsk. frisk rosmarin
  • Saft fra ½ lime
  • ½ fed finthakket hvidløg
  • ¼ spsk. olivenolie
  • ¼ tsk. havsalt
  • ¼ tsk. kværnet peber
  • ¼ rød peberfrugt
  • ¼ grøn peberfrugt
  • ¼ orange peberfrugt

Sådan gør du

  • Tag de 4 stykker okseinderlår og bank dem flade - pas på, at der ikke går hul i kødet!
  • Halver hvert stykke, så du får 8 i alt.
  • Rør olie og krydderier sammen, kom det i en pose sammen med kødet, og massér det godt rundt, så der kommer olie og krydderier på alle stykkerne.
  • Skær peberfrugterne i tynde strimler.
  • Fordel strimlerne på de 8 stykker oksekød, og rul sammen.
  • Grill nu okserullerne i 5 min., og drys evt. med ekstra salt og peber samt krydderurter.