Spinatvafler med rejer og avocado

30 minutter
328 kcal

Vafler hører ikke kun til på morgenbordet! Prøv vores lækre og sunde spinatvafler med rejer og avocado, som snildt kan spises som aftensmad.

Vafler af spinat med rejer og avocado

Spinatvafler med rejer og avocado

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Vafler (6 plader):

  • 1⅓ æg
  • 1⅓ spsk. skyr
  • 33 g boghvedemel
  • ⅓ tsk. matcha
  • 1 håndfuld spinat
  • ⅓ spsk. kokosolie
  • ¼ tsk. bagepulver
  • ⅓ håndfuld krydderurter
  • Havsalt og kværnet peber

Topping:

  • ⅓ håndfuld spinatblade
  • 200 g rejer
  • 1 avocadoer

Sådan gør du

  • Tænd dit vaffeljern, og blend alle ingredienserne til vaffeldejen godt sammen.
  • Når vaffeljernet er klar, hælder du en smule af dejen i og lader vaflerne bage, til de er let gyldne. Pas på, at de ikke får for meget, så de mister den fine grønne farve.
  • Portioner rækker til i alt 6 plader vafler. Lad gerne vaflerne hvile lidt på en rist inden servering, så de kan blive faste.
  • Server vaflerne lune med topping af spinatblade, rejer, avocado og friskkværnet peber.