Sunde opskrifter Aftensmad Spicy indi... Spicy indisk dhal med quinoa 45 minutter 491 kcal Prøv I FORMs spicy dahl – en virkelig nem, sund og billig måde at få vegetarisk mad på, og så smager den bare fantastisk. Af Signe Moesby Leth 12. august 2021 SPICY INDISK DHAL MED QUINOA - spis sund, nem og billig vegetarisk. © wichmann+bendtsen Spicy indisk dhal med quinoa Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 200 g søde kartofler ½ rødløg ¼ rød peber ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie ½ fed hvidløg 5 g ingefær ½ rød chili 4 cherrytomater ¾ tsk. stødt gurkemeje ½ tsk. stødt spidskommen Havsalt Sort peber, friskkværnet 1½ dl røde linser 3½ dl grøntsagsbouillon ¼ lime, saften 37 g spinat Tilbehør: 1 dl quinoa ¼ lime, saften ½ håndfuld frisk koriander Friske krydderurter, fx thaibasilikum Sådan gør du Kog quinoaen i henhold til anvisningen på emballagen, men tilsæt limesaft til kogevandet. Rør finthakket koriander i, når quinoaen er kogt færdig. Lad hvile i 10 min. under låg. Skær søde kartofler i mundrette tern, og steg i en stor gryde sammen med grofthakket rødløg og rød peber i olie ved medium varme i 5 min. Tilsæt krydderier, finthakket hvidløg, ingefær og chili samt cherrytomater i halve, og steg det hele et par min. mere. Tilsæt linser og grøntsagsbouillon, bring i kog, og lad retten simre i 20 min. Rør spinat og limesaft i retten, og servér med quinoa og friske krydderurter. TIP! Retten er helt vegansk og kan laves med både røde og grønne linser. QuinoaVegetar-opskrifterLinser