Spicy frikadeller med rødkålssalat

30 minutter
507 kcal

Servér en sprød rødkålssalat med grapefrugt til dine frikadeller - et lækkert og mættende måltid!

Frikadeller med rødkålssalat

FÅ AFTENSMAD PÅ INGEN TID – prøv vores frikadeller med rødkålssalat

© wichmann+bendtsen

Spicy frikadeller med rødkålssalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 50 g bulgur
  • 250 g magert hakket kalve- og svinekød eller kalv/okse eller svin/okse
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 1 æg
  • 1 skalotteløg
  • 1 fed hvidløg
  • ½ tsk. stødte tørrede chiliflager
  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 300 g rødkål
  • 2 rosa grape
  • 2 spsk. græskarkerner
  • Akaciehonning
  • 1 håndfuld koriander

Sådan gør du

  • Kog bulgur ifølge emballagens anvisning.
  • Rør kødet med afkølet bulgur, æg, meget fintrevet skalotteløg og hvidløg, chili, og smag til med salt og peber.
  • Form og steg kødboller i olivenolie.
  • Snit kålen fint. Filetér grapefrugterne: Skær top og bund af (tøm endeskiverne for saft ned over kålen, og giv den et drys salt), og skær så hver filet fri mellem membranerne.
  • Rist græskarkernerne let, og vend dem med kål, grapefileter og saft og ganske lidt akaciehonning – ikke for at søde, men for at møde det bitre og det syrlige.
  • Anret kødbollerne med skåret koriander.

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background